Грушева начинка для пирога
(покроковий рецепт з фото)
Не знаєте з чим спекти солодкий пиріг? Спробуйте дуже смачну грушевий начинку, вона відмінно поєднується з будь-яким видом тестом! Дивіться в моєму рецепті, як приготувати грушевий начинку для пирога.
Грушева начинка для пирога - солодка і ароматна, стане прекрасним наповнювачем для солодких пирогів з різних видів тіста. Готову начинку можна зберігати в холодильнику до трьох днів в щільно закритій тарі.
Якщо груші дуже солодкі, зменшите кількість цукру в два рази. Замість коричневого цукру можна використовувати мед. А паличку кориці цілком можна замінити ½ чайної ложки кориці меленої.
- Груші - 4 штуки
- Цукор білий - 1 Ст. Ложка
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Цукор коричневий - 1 Ст. Ложка
- Паличка кориці - 1 штука
- Лимон - 1/2 штуки
1. Груші очистіть, видаліть у них внутрішню частину з насінням. Наріжте фрукт невеликими кубиками. З половини лимона зніміть цедру і вичавіть сік. Додайте сік з цедрою разом з білим цукром до нарізаним грушам, перемішайте.
2. У сковороді розтопіть масло, всипте в нього коричневий цукор, перемішайте, прогрійте з півхвилини.
3. У сковороду додайте груші і корицю, перемішайте і млоїте все разом на маленькому вогні (5-10 хвилин). Зніміть з вогню і остудіть. Грушева начинка для пирога готова!