Капустяна начинка для пирога
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную Вам простий варіант капустяної начинки для пирога. Мені здається кращою пряністю для капусти є кріп свіжий або сушений.
Капустяну начинку для пирога можна ускладнити, додавши шматочки копченого м'яса або тертий сир, а також спеції за бажанням.
- Капуста, коб - 1/2 штуки
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Кріп - 1 пучок
- Сіль - За смаком
- Вода - 70-100 мілілітрів
1. Приготуємо овочі для начинки.
2. Дрібно рубаємо капусту. Цибулю ріжемо півкільцями. Морква трьом на крупній тертці.
3. Берем сотейник, вливаємо воду, кладемо овочі та сіль. Відправляємо на повільний вогонь, накриваємо кришкою і припускаємо до м'якості. Вода повинна вся випаруватися.
4. Начинка майже готова.
5. Додаємо дрібно рубаний свіжий кріп. Перемішуємо.
6. Капустяна начинка для пирога готова.