Рецепт Капустяна начинка для пирога фото

Капустяна начинка для пирога
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Капуста
Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Святковий обід
Начинки
Кількість порцій: 7-8
Час приготування: 30 хв.

Пропоную Вам простий варіант капустяної начинки для пирога. Мені здається кращою пряністю для капусти є кріп свіжий або сушений.

Опис приготування:

Капустяну начинку для пирога можна ускладнити, додавши шматочки копченого м'яса або тертий сир, а також спеції за бажанням.

  • Капуста, коб - 1/2 штуки
  • Цибулина - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Кріп - 1 пучок
  • Сіль - За смаком
  • Вода - 70-100 мілілітрів
капустяна начинка для пирога - фото крок 1
1. Приготуємо овочі для начинки.
капустяна начинка для пирога - фото крок 2
2. Дрібно рубаємо капусту. Цибулю ріжемо півкільцями. Морква трьом на крупній тертці.
капустяна начинка для пирога - фото крок 3
3. Берем сотейник, вливаємо воду, кладемо овочі та сіль. Відправляємо на повільний вогонь, накриваємо кришкою і припускаємо до м'якості. Вода повинна вся випаруватися.
капустяна начинка для пирога - фото крок 4
4. Начинка майже готова.
капустяна начинка для пирога - фото крок 5
5. Додаємо дрібно рубаний свіжий кріп. Перемішуємо.
капустяна начинка для пирога - фото крок 6
6. Капустяна начинка для пирога готова.

Схожі рецепти