Вишнева начинка для пирога
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви вирішили підготувати до чаю випічку з варенням, то придивіться до цього рецепту і дізнайтеся, як приготувати вишневу начинку для пирога, яка готується легко і виходить дуже ароматною.
Перед вами просто чудовий рецепт вишневої начинки для пирога. Вона готується дуже легко, в результаті виходить ароматна, з легкою кислинкою. До того ж у неї чудова консистенція - вона не розтікається, як звичайне варення. Така начинка підходить не тільки для пирога, але і для різних видів випічки (печива, булочок). Особливо хороша вона для відкритих пирогів. Неповторний аромат вишні створює чудовий настрій, нагадує про літо. Обов'язково спробуйте приготувати таку начинку. Тим більше, що зробити це дуже легко, а результат виходить надзвичайно смачний.
- Цукор - 7 Ст. Ложок
- Вишня без кісточок - 500 грам
- Крохмаль - 1, 5 Ст. Ложки
1. Перед тим, як приготувати вишневу начинку для пирога, викладіть ягоди в окрему миску. Якщо ягоди заморожені, то необхідно розморозити їх повністю. Вишня пустить сік. Потім додайте цукор і крохмаль.
2. Тепер необхідно постійно розмішувати вишню, цукор і крохмаль до тих пір, поки сухі інгредієнти повністю не розчиняться в її соку. Після цього перекладіть все в жароміцний посуд.
3. Поставте ємність з вишнею на великий вогонь. Постійно помішуйте. Коли вишня прогріється, зробіть мінімальний вогонь. Продовжуйте розмішувати. Не давайте закипіти. Як тільки вишня загусне, зніміть її з вогню і охолодіть. Тепер начинку можна використовувати для пирога і будь-яких інших десертів.