Вишнева начинка
(покроковий рецепт з фото)
У будь-який час року вишнева начинка - одна з найпопулярніших. В основному вишню використовують в свіжому вигляді, але заморожена ягода не менше смачна. Її для начинки можна приготувати по-різному.
Начинку з вишні можна приготувати різними способами, а деякі кулінари використовують зовсім свіжу ягоду без термічної обробки. В даному рецепті вишню потрібно довести до кипіння (щоб цукор повністю розчинився) і за смаком додати корицю. Якщо не хочете, щоб начинка витікала, посипте ягоду крохмалем.
- Вишня - 300 грам
- Цукор - За смаком
- Обкладинка - За смаком
1. Для начинки нам знадобиться вишня без кісточки. Ретельно моєму ягоди і виймаємо кісточки, після чого даємо вишням трохи постояти, щоб пішла зайва рідина.
2. Засипаємо цукром і даємо трохи постояти. Цукор додавайте до смаку. В середньому на один стакан готових ягід потрібно половину склянки цукру.
3. За смаком можна додати трохи кориці і рома (випічка це "любить" ). Тепер ставимо нашу начинку в ємності на вогонь і доводимо до кипіння.
4. Дуже важливо, щоб начинка не закипіла, тому вогонь повинен бути слабкий. Після цього вишню можна відправляти в пиріг, штрудель або пиріжки.