Рецепт Вишнева начинка фото

Вишнева начинка
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Ягоди, Вишня
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Начинки

У будь-який час року вишнева начинка - одна з найпопулярніших. В основному вишню використовують в свіжому вигляді, але заморожена ягода не менше смачна. Її для начинки можна приготувати по-різному.

Начинку з вишні можна приготувати різними способами, а деякі кулінари використовують зовсім свіжу ягоду без термічної обробки. В даному рецепті вишню потрібно довести до кипіння (щоб цукор повністю розчинився) і за смаком додати корицю. Якщо не хочете, щоб начинка витікала, посипте ягоду крохмалем.

  • Вишня - 300 грам
  • Цукор - За смаком
  • Обкладинка - За смаком
вишнева начинка - фото крок 1
1. Для начинки нам знадобиться вишня без кісточки. Ретельно моєму ягоди і виймаємо кісточки, після чого даємо вишням трохи постояти, щоб пішла зайва рідина.
вишнева начинка - фото крок 2
2. Засипаємо цукром і даємо трохи постояти. Цукор додавайте до смаку. В середньому на один стакан готових ягід потрібно половину склянки цукру.
вишнева начинка - фото крок 3
3. За смаком можна додати трохи кориці і рома (випічка це "любить" ). Тепер ставимо нашу начинку в ємності на вогонь і доводимо до кипіння.
вишнева начинка - фото крок 4
4. Дуже важливо, щоб начинка не закипіла, тому вогонь повинен бути слабкий. Після цього вишню можна відправляти в пиріг, штрудель або пиріжки.

Схожі рецепти