Рецепт Полунична начинка для пирога фото

Полунична начинка для пирога
(покроковий рецепт з фото)

Шотландська кухня
Ягоди, Полуниця
Вегетаріанське харчування
На швидку руку
Начинки

Хочу поділитися з вами рецептом чудової полуничною начинки для пирогів. З такою начинкою будь пиріг виходить ще смачніше і смачніше. До того ж, начинка готується дуже швидко.

До вашої уваги - простий рецепт приготування полуничною начинки для пирога. Полуницю промиваємо і очищаємо, потім розминаємо ложкою в пюре. Додаємо цукор і крохмаль, ретельно перемішуємо. Перекладаємо полуничну масу в сотейник і на середньому вогні доводимо до кипіння, варимо 1-2 хвилини. Готову начинку слід зберігати в скляних банках в холодильнику не більше 3-4 днів. Хай щастить!

  • Полуниця свіжа - 700 грам
  • Цукор - 150 грам
  • Крохмаль кукурудзяний - 70 грам
полунична начинка для пирога - фото крок 1
Полуницю ретельно промиваємо під холодною водою.
полунична начинка для пирога - фото крок 2
Очищаємо ягоди від хвостиків.
полунична начинка для пирога - фото крок 3
Розминаємо полуницю в пюре за допомогою ложки або виделки.
полунична начинка для пирога - фото крок 4
Додаємо цукор і крохмаль, перемішуємо.
полунична начинка для пирога - фото крок 5
Ставимо сотейник з полуницею на середній вогонь, помішуючи, доводимо до кипіння і варимо 1-2 хвилини.
полунична начинка для пирога - фото крок 6
Начинка для пирога готова! Зберігати можна в холодильнику, але не більше 3-4 днів. Смачного!

Схожі рецепти