Полунична начинка для пирога
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися з вами рецептом чудової полуничною начинки для пирогів. З такою начинкою будь пиріг виходить ще смачніше і смачніше. До того ж, начинка готується дуже швидко.
До вашої уваги - простий рецепт приготування полуничною начинки для пирога. Полуницю промиваємо і очищаємо, потім розминаємо ложкою в пюре. Додаємо цукор і крохмаль, ретельно перемішуємо. Перекладаємо полуничну масу в сотейник і на середньому вогні доводимо до кипіння, варимо 1-2 хвилини. Готову начинку слід зберігати в скляних банках в холодильнику не більше 3-4 днів. Хай щастить!
- Полуниця свіжа - 700 грам
- Цукор - 150 грам
- Крохмаль кукурудзяний - 70 грам
Полуницю ретельно промиваємо під холодною водою.
Очищаємо ягоди від хвостиків.
Розминаємо полуницю в пюре за допомогою ложки або виделки.
Додаємо цукор і крохмаль, перемішуємо.
Ставимо сотейник з полуницею на середній вогонь, помішуючи, доводимо до кипіння і варимо 1-2 хвилини.
Начинка для пирога готова! Зберігати можна в холодильнику, але не більше 3-4 днів. Смачного!