Начинка з курки для пирога
(покроковий рецепт з фото)
Начинка у пирога може бути найрізноманітнішою. В даному випадку - це курка, яку можна доповнити грибами та сиром. Начинка повинна обов'язково заливатися соусом, щоб бути більш соковитою.
Найголовніше в кожному пирозі - це його начинка. Вона може бути різною: солоної і солодкої, овочевий і м'ясний - за вашим бажанням. Не бійтеся експериментувати і поєднувати інгредієнти. У нашому випадку начинка буде традиційної - начинка з курки для пирога в домашніх умовах.
- Куряче філе - 400 грам
- Печериці - 200 грам
- Сир - 150 грам
- Цибуля - 1 штука
- Сіль і перець - 1 штука
1. Якщо ви вирішили приготувати пиріг, то начинка для нього може бути найрізноманітнішою. Найчастіше кухаря вибирають м'ясо, птицю або гриби з сиром. Так і в нашому випадку.
2. Відразу обсмажуємо гриби з цибулею, а потім вже куряче філе. Го можна готувати двома способами: відварювати або смажити.
3. Після приготування м'яса і грибів, слід зробити заливку. Для цього потрібно небагато: яйця і вершки. Збиваємо масу до однорідності і заливаємо пиріг.
4. Пиріг з такою начинкою виходить не тільки дуже смачним, але і неймовірно соковитим і в той же час ніжним.