Булочки, фаршировані салатом «мімоза»
(покроковий рецепт з фото)
Хочу запропонувати всіма улюблений салат в маленьких французьких булочках! Така подача салату здивує гостей, і ніхто не залишиться голодним! Як приготувати булочки, фаршировані салатом "мімоза"? легко!
У рецепті я розповім, як приготувати салат "мімоза" в булочках, це красиво і легко, а головне в сучасному світі - не забирає багато часу! У салаті зазвичай використовується сардина в маслі або сардина з додаванням олії, але її можна замінити будь-який інший рибою (наприклад, сайра або сардинелл). Хай щастить!
- Булочка французька - 3 штуки
- Кондитерські вироби - 200 грам (сардина в маслі)
- Яйце - 2 штуки
- Плавлений сирок - 100 грам
- Лук білий салатний - 1 штука (або фіолетовий)
- Майонез - 100 грам
- Сіль, чорний перець - За смаком
Підготуйте продукти. Відкрийте сардину в маслі, рідину злийте. Відваріть яйця круто. Остудіть і зніміть шкаралупу.
Сирок натріть на тертці (краще дрібної), яйця розділіть на жовтки і білки. Розімніть виделкою консерву. Лук поріжте дрібно, трішки посоліть і через п'ять хвилин додайте до риби, перемішайте.
Гострим ножем зріжте кришечки і видаліть м'якоть з булочок. Наповніть тертими білками, зробіть майонезні сіточки. Сіль і інші спеції - за смаком.
Далі - шар консерви з цибулею і майонез.
Далі - шар тертого сиру, майонез.
І останній шар - терті жовтки.
Подавайте булочки на листі салату, прикрашайте овочами, ягодами - і відразу на стіл! Смачного!