Рецепт Яйця, фаршировані оселедцевим салатом фото

Яйця, фаршировані оселедцевим салатом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Яйця, Оселедець
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Фаршировані

Нехитра закуска з найпростіших і доступних інгредієнтів безсумнівно прикрасить святковий стіл! Пікантну нотку оселедця надає гостра гірчиця Махеев'. Справжнє російське блюдо!

Такий цікавою начинкою можна фарширувати не тільки яйця, але і помідори. Такий салат-начинку можна заправити не тільки гірчицею, але і майонезом, а також можна приготувати заправку, змішавши два соуси. Пробуйте, вийде дуже смачно!

  • Яйця - 4 штуки (варені)
  • Філе оселедця - 50 грам
  • Зелена цибуля, пір'я - 4 штуки
  • Гірчичний - 1 Ст. Ложка
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
яйця, фаршировані оселедцевим салатом - фото крок 1
1. Оселедець і цибулю дрібно наріжте.
яйця, фаршировані оселедцевим салатом - фото крок 2
2. Варені яйця очистіть, розріжте навпіл. Жовток відокремте від білка і подрібніть.
яйця, фаршировані оселедцевим салатом - фото крок 3
3. Змішайте оселедець з цибулею.
яйця, фаршировані оселедцевим салатом - фото крок 4
4. Додайте жовтки і гірчицю Махеев'. Перемішайте.
яйця, фаршировані оселедцевим салатом - фото крок 5
5. Половинки яєць викладіть на тарілку.
яйця, фаршировані оселедцевим салатом - фото крок 6
6. Наповніть половинки яєць оселедцевим салатом.
яйця, фаршировані оселедцевим салатом - фото крок 7
7. Смачного!

Схожі рецепти