Булочки, фаршировані салатом «Олів'є»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Сьогодні хочу поділитися з вами оригінальним рецептом подачі всім нам звичного і улюбленого салату"Олів'є" . Подавати його я раджу порційно в булочках для гамбургерів, буде незвично і ново!
Опис приготування:
Хочете здивувати своїх гостей оригінальною подачею звичного салату? тоді дивіться, я розповім, як приготувати булочки, фаршировані салатом"Олів'є" . Звичайно, такі булочки можна нафарширувати абсолютно будь-яким салатом, але я вирішила вам показати на цьому прикладі. Заодно покажу, як я готую цей салат. Природно, я не стверджую, що це класичний варіант приготування, це той варіант, який полюбився в нашій родині. Якщо ви знаєте інші варіанти, поділіться ними в коментарях, я буду рада спробувати щось нове
- Булочки для гамбургерів - 4-5 штук
- Картопля - 3-4 штук
- Морква - 1-2 штук
- Яйця - 5-6 штук
- Огірок солоний - 2-3 штук
- Варена ковбаса - 300 грам
- Горошок консервований - 150 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Майонез - 3-4 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Картоплю і моркву відваріть в шкірці до готовності (воду трохи присолите). Яйця відварити круто (8-10 хвилин після закипання). Подрібнену цибулину за бажанням можна замаринувати в суміші води і столового оцту (1:1).
Варену ковбасу наріжте дрібними кубиками, такими ж кубиками наріжте картоплю і моркву.
Дрібним кубиком наріжте яйця і солоні огірочки (можна використовувати і свіжі). Також в миску до решти інгредієнтів відправте консервований горошок і маринований (або свіжий) подрібнену цибулю.
Заправте салат майонезом і добре перемішайте.
Салат"Олів'є" готовий. Дайте йому трохи настоятися.
У булочках зробіть надрізи і вийміть м'якоть, щоб утворилися поглиблення, які будемо наповнювати салатом.
У кожну булочку покладіть кілька буланих ложок салату"Олів'є" , зверху прикрасьте гілочкою петрушки або кропу. От і все, булочки, фаршировані салатом"Олів'є" , готові! Їх можна сміливо подавати порційно гостям.