Рецепт Булочки, фаршировані салатом «Олів'є» фото

Булочки, фаршировані салатом «Олів'є»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Картопля , Морква , Ковбаса
На обід , На вечерю , На святковий стіл , День народження
Салати , Фаршировані , Салат олів'є
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Сьогодні хочу поділитися з вами оригінальним рецептом подачі всім нам звичного і улюбленого салату"Олів'є" . Подавати його я раджу порційно в булочках для гамбургерів, буде незвично і ново!

Опис приготування:

Хочете здивувати своїх гостей оригінальною подачею звичного салату? тоді дивіться, я розповім, як приготувати булочки, фаршировані салатом"Олів'є" . Звичайно, такі булочки можна нафарширувати абсолютно будь-яким салатом, але я вирішила вам показати на цьому прикладі. Заодно покажу, як я готую цей салат. Природно, я не стверджую, що це класичний варіант приготування, це той варіант, який полюбився в нашій родині. Якщо ви знаєте інші варіанти, поділіться ними в коментарях, я буду рада спробувати щось нове

  • Булочки для гамбургерів - 4-5 штук
  • Картопля - 3-4 штук
  • Морква - 1-2 штук
  • Яйця - 5-6 штук
  • Огірок солоний - 2-3 штук
  • Варена ковбаса - 300 грам
  • Горошок консервований - 150 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Майонез - 3-4 Ст. Ложок
  • Сіль - За смаком
булочки, фаршировані салатом
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Картоплю і моркву відваріть в шкірці до готовності (воду трохи присолите). Яйця відварити круто (8-10 хвилин після закипання). Подрібнену цибулину за бажанням можна замаринувати в суміші води і столового оцту (1:1).
булочки, фаршировані салатом
Варену ковбасу наріжте дрібними кубиками, такими ж кубиками наріжте картоплю і моркву.
булочки, фаршировані салатом
Дрібним кубиком наріжте яйця і солоні огірочки (можна використовувати і свіжі). Також в миску до решти інгредієнтів відправте консервований горошок і маринований (або свіжий) подрібнену цибулю.
булочки, фаршировані салатом
Заправте салат майонезом і добре перемішайте.
булочки, фаршировані салатом
Салат"Олів'є" готовий. Дайте йому трохи настоятися.
булочки, фаршировані салатом
У булочках зробіть надрізи і вийміть м'якоть, щоб утворилися поглиблення, які будемо наповнювати салатом.
булочки, фаршировані салатом
У кожну булочку покладіть кілька буланих ложок салату"Олів'є" , зверху прикрасьте гілочкою петрушки або кропу. От і все, булочки, фаршировані салатом"Олів'є" , готові! Їх можна сміливо подавати порційно гостям.

Схожі рецепти