Рецепт Тарталетки з салатом «Олів'є» фото

Тарталетки з салатом «Олів'є»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл, Фуршет, Новий рік
Салати

Традиційна страва, без якого, здається, новорічний стіл неможливо уявити, в цікавій подачі. Перед вами простий варіант, як зробити тарталетки з салатом "олів'є" . Пробуйте!

1. Насамперед потрібно зайнятися приготуванням класичного салату. Для цього вимийте овочі і відправте їх на плиту варитися разом з яйцями.

2. М'ясо вимийте, обсушити і викладіть в окрему каструлю. Поставте на вогонь, після закипання зніміть піну і варіть до м'якості. Використовувати в рецепті приготування тарталеток з салатом "олів'є" можна також птицю: індичку або курку, наприклад. Також ви цілком можете взяти м'ясні делікатеси - ковбасу або шинку.

3. Готові овочі остудіть і очистіть.

4. Наріжте невеликими кубиками (за розміром горошини).

5. Викладіть овочі в салатник і перемішайте.

6. Коли м'ясо сварились, дайте йому трохи охолонути, а потім також наріжте.

7. Подрібніть огірок, наріжте кубиками очищені яйця.

8. Залишилося додати горошок - і можна перемішувати.

9. Заправте салат майонезом, при бажанні додайте дрібку солі і перцю.

10. Наповнювати тарталетки з салатом "олів'є" в домашніх умовах слід безпосередньо перед подачею, так що краще всього відправити салатник в холодильник і дати йому постояти хоча б годинку.

11. Прикрасити додатково можна гілочкою свіжої зелені.

  • М'ясо - 200 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Картопля - 1-2 штук
  • Морква - 1 штука
  • Огірок солоний - 1 штука
  • Консервований горошок - 2 Ст. Ложки
  • Майонез - 3-4 Ст. Ложок
  • tartalettes - 20 штук
1. Насамперед потрібно зайнятися приготуванням класичного салату. Для цього вимийте овочі і відправте їх на плиту варитися разом з яйцями.

2. М'ясо вимийте, обсушити і викладіть в окрему каструлю. Поставте на вогонь, після закипання зніміть піну і варіть до м'якості. Використовувати в рецепті приготування тарталеток з салатом "олів'є" можна також птицю: індичку або курку, наприклад. Також ви цілком можете взяти м'ясні делікатеси - ковбасу або шинку.

3. Готові овочі остудіть і очистіть.

4. Наріжте невеликими кубиками (за розміром горошини).

5. Викладіть овочі в салатник і перемішайте.

6. Коли м'ясо сварились, дайте йому трохи охолонути, а потім також наріжте.

7. Подрібніть огірок, наріжте кубиками очищені яйця.

8. Залишилося додати горошок - і можна перемішувати.

9. Заправте салат майонезом, при бажанні додайте дрібку солі і перцю.

10. Наповнювати тарталетки з салатом "олів'є" в домашніх умовах слід безпосередньо перед подачею, так що краще всього відправити салатник в холодильник і дати йому постояти хоча б годинку.

11. Прикрасити додатково можна гілочкою свіжої зелені.

Схожі рецепти