Тарталетки з салатом «Олів'є»
(покроковий рецепт з фото)
Традиційна страва, без якого, здається, новорічний стіл неможливо уявити, в цікавій подачі. Перед вами простий варіант, як зробити тарталетки з салатом "олів'є" . Пробуйте!
1. Насамперед потрібно зайнятися приготуванням класичного салату. Для цього вимийте овочі і відправте їх на плиту варитися разом з яйцями.
2. М'ясо вимийте, обсушити і викладіть в окрему каструлю. Поставте на вогонь, після закипання зніміть піну і варіть до м'якості. Використовувати в рецепті приготування тарталеток з салатом "олів'є" можна також птицю: індичку або курку, наприклад. Також ви цілком можете взяти м'ясні делікатеси - ковбасу або шинку.
3. Готові овочі остудіть і очистіть.
4. Наріжте невеликими кубиками (за розміром горошини).
5. Викладіть овочі в салатник і перемішайте.
6. Коли м'ясо сварились, дайте йому трохи охолонути, а потім також наріжте.
7. Подрібніть огірок, наріжте кубиками очищені яйця.
8. Залишилося додати горошок - і можна перемішувати.
9. Заправте салат майонезом, при бажанні додайте дрібку солі і перцю.
10. Наповнювати тарталетки з салатом "олів'є" в домашніх умовах слід безпосередньо перед подачею, так що краще всього відправити салатник в холодильник і дати йому постояти хоча б годинку.
11. Прикрасити додатково можна гілочкою свіжої зелені.
- М'ясо - 200 грам
- Яйце - 2 штуки
- Картопля - 1-2 штук
- Морква - 1 штука
- Огірок солоний - 1 штука
- Консервований горошок - 2 Ст. Ложки
- Майонез - 3-4 Ст. Ложок
- tartalettes - 20 штук
2. М'ясо вимийте, обсушити і викладіть в окрему каструлю. Поставте на вогонь, після закипання зніміть піну і варіть до м'якості. Використовувати в рецепті приготування тарталеток з салатом "олів'є" можна також птицю: індичку або курку, наприклад. Також ви цілком можете взяти м'ясні делікатеси - ковбасу або шинку.
3. Готові овочі остудіть і очистіть.
4. Наріжте невеликими кубиками (за розміром горошини).
5. Викладіть овочі в салатник і перемішайте.
6. Коли м'ясо сварились, дайте йому трохи охолонути, а потім також наріжте.
7. Подрібніть огірок, наріжте кубиками очищені яйця.
8. Залишилося додати горошок - і можна перемішувати.
9. Заправте салат майонезом, при бажанні додайте дрібку солі і перцю.
10. Наповнювати тарталетки з салатом "олів'є" в домашніх умовах слід безпосередньо перед подачею, так що краще всього відправити салатник в холодильник і дати йому постояти хоча б годинку.
11. Прикрасити додатково можна гілочкою свіжої зелені.