Рецепт Тарталетки з рибним салатом фото

Тарталетки з рибним салатом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Тунець
Вегетаріанське харчування
На швидку руку , На святковий стіл , Фуршет
Солоне
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 15 хв.

Подача салатів і закусок в тарталетках з пісочного тіста - це завжди свято! Салат може бути будь-яким, аби він вам подобався і не був занадто соковитим. Приготуйте салат з тунця з овочами і сиром і наповніть їм невеликі тарталетки. Нехай ваші гості залишаться задоволеними!

Опис приготування:

Тунця можна замінити сардинами і заправити салат майонезом або соусом на його основі. Обов'язково покладіть на дно тарталеток свіжий салатний лист. Це не дасть салатної заправці передчасно розмочити пісочне тісто.

  • Тунець в с / соку - 150 грам
  • Яйця - 3 штуки
  • Огірок свіжий - 1 штука
  • Помідори в'ялені в олії - 3 штуки
  • Сир твердий - 50 грам
  • Гірчиця зернова - 1 Чайна ложка
  • Салатні листя - За смаком
  • Лимонний сік - 1 Чайна ложка
  • Чорний перець - За смаком
  • Ікра червона - За смаком (при бажанні)
  • Тарталетки пісочний - 10 штук
тарталетки з рибним салатом - фото крок 1
Відваріть яйця круто, остудіть і очистіть. Наріжте яйця дрібними кубиками. Так само наріжте свіжий огірок.
Додайте нарізані дрібними кубиками сир і в'ялені в олії помідори.
Заправте салат зерновий гірчицею і лимонним соком, поперчіть за смаком і перемішайте.
тарталетки з рибним салатом - фото крок 2
У тарталетки покладіть по листку салату, викладіть порцію салату (зручно це робити ложкою для морозива) і прикрасьте зверху червоною ікрою.
тарталетки з рибним салатом - фото крок 3
Подавайте тарталетки з салатом відразу ж. Келих білого вина відмінно доповнить блюдо.

Схожі рецепти