Тарталетки з рибним салатом
(покроковий рецепт з фото)
Подача салатів і закусок в тарталетках з пісочного тіста - це завжди свято! Салат може бути будь-яким, аби він вам подобався і не був занадто соковитим. Приготуйте салат з тунця з овочами і сиром і наповніть їм невеликі тарталетки. Нехай ваші гості залишаться задоволеними!
Тунця можна замінити сардинами і заправити салат майонезом або соусом на його основі. Обов'язково покладіть на дно тарталеток свіжий салатний лист. Це не дасть салатної заправці передчасно розмочити пісочне тісто.
- Тунець в с / соку - 150 грам
- Яйця - 3 штуки
- Огірок свіжий - 1 штука
- Помідори в'ялені в олії - 3 штуки
- Сир твердий - 50 грам
- Гірчиця зернова - 1 Чайна ложка
- Салатні листя - За смаком
- Лимонний сік - 1 Чайна ложка
- Чорний перець - За смаком
- Ікра червона - За смаком (при бажанні)
- Тарталетки пісочний - 10 штук
Відваріть яйця круто, остудіть і очистіть. Наріжте яйця дрібними кубиками. Так само наріжте свіжий огірок.
Додайте нарізані дрібними кубиками сир і в'ялені в олії помідори.
Заправте салат зерновий гірчицею і лимонним соком, поперчіть за смаком і перемішайте.
Додайте нарізані дрібними кубиками сир і в'ялені в олії помідори.
Заправте салат зерновий гірчицею і лимонним соком, поперчіть за смаком і перемішайте.
У тарталетки покладіть по листку салату, викладіть порцію салату (зручно це робити ложкою для морозива) і прикрасьте зверху червоною ікрою.
Подавайте тарталетки з салатом відразу ж. Келих білого вина відмінно доповнить блюдо.