Макаронні вироби «Kalamaria» з рибним соусом
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Приготуємо рибний соус і подамо його з пастою. Готувати такий соус - дуже просто і легко, а вийде смачно!
Опис приготування:
У вас в планах на обід була смажена риба з пастою, а якість риби таке, що посмажити її красивими шматочками ну ніяк не виходить? Я розповім вам як приготувати пасту"Каламарата" з рибним соусом і на базі цього рецепта ви приготуєте смачну рибну страву до обіду. Готуємо?
- Скумбрія, Stavrida - 600-700 грам
- Паста "Kalamarato" - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука (велика)
- Помідори у власному соку - 300-400 грам
- Каперсами - 2 Ст. Ложки
- Оливкова олія - 3-4 Ст. Ложок
- Лавровий лист - 1-2 штук
- Сіль - 0, 5-1 чайних ложки (за смаком)
- Перець чорний мелений - 2 щіпки
- Базилік сушений - 2 щіпки
Очистимо ретельно рибу від луски і нутрощів, відрізаємо голову.
І razdelaem бордюрні, очистивши від кісток. Промиємо і обсушити.
На невеликій кількості оливкової олії обсмажити до легкого золотистого кольору дрібно нарізану цибулю. А на другий сковороді обсмажити скибочки риби. Можна викласти філе цілком, а потім розкришити, а можна відразу нарізати на невеликі шматочки.
Змішаємо в одній сковороді обсмажені цибулю і рибу, додамо подрібнені помідори у власному соку, каперсами, сіль, перець, лавровий лист і базилік. Накриємо кришкою, доводимо до кипіння й тушкуємо на невеликому вогні хвилин 20-25. Якщо вам потрібен густий соус - готуйте без кришки.
Відваримо пасту в підсоленій воді згідно з інструкцією на упаковці (краще злегка не доварити, нехай паста буде аль-денте) і додаємо пасту на сковороду до соусу. Даємо покипіти хвилинку і можна подавати до столу.
Смачного!