Рецепт Макаронні вироби «Kalamaria» з рибним соусом фото

Макаронні вироби «Kalamaria» з рибним соусом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Макарони, Помідор, Цибуля, Скумбрія
Пісні страви, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Приготуємо рибний соус і подамо його з пастою. Готувати такий соус - дуже просто і легко, а вийде смачно!

У вас в планах на обід була смажена риба з пастою, а якість риби таке, що посмажити її красивими шматочками ну ніяк не виходить? Я розповім вам як приготувати пасту "каламарата" з рибним соусом і на базі цього рецепта ви приготуєте смачну рибну страву до обіду. Готуємо?

  • Скумбрія, Stavrida - 600-700 грам
  • Паста"Kalamarato" - 300 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука (велика)
  • Помідори у власному соку - 300-400 грам
  • Каперсами - 2 Ст. Ложки
  • Оливкова олія - 3-4 Ст. Ложок
  • Лавровий лист - 1-2 штук
  • Сіль - 0, 5-1 чайних ложки (за смаком)
  • Перець чорний мелений - 2 щіпки
  • Базилік сушений - 2 щіпки
паста
І razdelaem бордюрні, очистивши від кісток. Промиємо і обсушити.
паста
Змішаємо в одній сковороді обсмажені цибулю і рибу, додамо подрібнені помідори у власному соку, каперсами, сіль, перець, лавровий лист і базилік. Накриємо кришкою, доводимо до кипіння й тушкуємо на невеликому вогні хвилин 20-25. Якщо вам потрібен густий соус - готуйте без кришки.
паста
Смачного!

Схожі рецепти