Рецепт Макаронні вироби «стара харчевня» з томатним соусом фото

Макаронні вироби «стара харчевня» з томатним соусом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Молочні продукти, Сир, Макарони
Для діабетиків
На вечерю, На швидку руку
Гарячі страви

Пропоную сьогодні ще один рецепт італійської кухні для ПП і для людей, які страждають на цукровий діабет, це паста "стара харчевня" з томатним соусом без цукру і крохмалю, готується просто.

Приготувати смачну італійську пасту "стара харчевня" (паста алла вика занурення) хвилинна справа, дивіться рецепт і повторюйте, такого ви точно не пробували. В оригінальному рецепті в соус додається столова ложка горілки (не дивуйтесь! ), але ми готуємо рецепт правильного харчування, так що обійдемося без цього інгредієнта.

  • Макаронні вироби (пенне) - 100 грам (розрахунок 100 грам на одну людину)
  • Часник - 1 зубчик
  • Цибуля - 0, 5-1 штуки
  • Перець пепероні - 1/3 чайних ложки (або перець чилі)
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки (першого віджиму)
  • Вода - 25 мілілітрів
  • Кетчуп томатний без цукру і крохмалю - 75 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Вершки 20% - 30 мілілітрів
  • Тертий пармезан - 1 Ст. Ложка
  • Петрушка - 15 грам
паста
Підготуйте інгредієнти.
паста
Подрібніть цибулю і часник.
паста
На сковороду додайте оливкову олію, покладіть цибулю і часник і прогрійте до "прозорості" лука, потім додайте сухий орегано і перець пепероні (чилі).
паста
Візьміть 75 грам діабетичного томатного соусу без цукру і крохмалю, влейте к соусу 25 мілілітрів води і добре розмішайте.
паста
Влийте соус на сковороду і ще раз прогрійте, щоб з'єдналися всі смаки і аромати.
паста
Перекладіть соус в миску і занурювальним блендером пробийте його.
паста
Після пробивання блендером соус набуває красивий яскравий колір.
паста
Викладіть соус на сковороду і влийте в нього вершки, розмішайте і прогрійте. У цей час у вас повинна варитися паста до станів "аль-денте" .
паста
Подрібніть зелень петрушки.
паста
Викладіть в прогрітий соус пасту, додайте тертий пармезан і подрібнену петрушку, сіль за смаком.
паста
Подавайте пасту "стара харчевня" посипавши зверху зеленню петрушки. Це дуже смачно, повірте, по-справжньому італійський смак.

Схожі рецепти