Макаронні вироби «стара харчевня» з томатним соусом
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную сьогодні ще один рецепт італійської кухні для ПП і для людей, які страждають на цукровий діабет, це паста "стара харчевня" з томатним соусом без цукру і крохмалю, готується просто.
Приготувати смачну італійську пасту "стара харчевня" (паста алла вика занурення) хвилинна справа, дивіться рецепт і повторюйте, такого ви точно не пробували. В оригінальному рецепті в соус додається столова ложка горілки (не дивуйтесь! ), але ми готуємо рецепт правильного харчування, так що обійдемося без цього інгредієнта.
- Макаронні вироби (пенне) - 100 грам (розрахунок 100 грам на одну людину)
- Часник - 1 зубчик
- Цибуля - 0, 5-1 штуки
- Перець пепероні - 1/3 чайних ложки (або перець чилі)
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки (першого віджиму)
- Вода - 25 мілілітрів
- Кетчуп томатний без цукру і крохмалю - 75 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Вершки 20% - 30 мілілітрів
- Тертий пармезан - 1 Ст. Ложка
- Петрушка - 15 грам
Підготуйте інгредієнти.
Подрібніть цибулю і часник.
На сковороду додайте оливкову олію, покладіть цибулю і часник і прогрійте до "прозорості" лука, потім додайте сухий орегано і перець пепероні (чилі).
Візьміть 75 грам діабетичного томатного соусу без цукру і крохмалю, влейте к соусу 25 мілілітрів води і добре розмішайте.
Влийте соус на сковороду і ще раз прогрійте, щоб з'єдналися всі смаки і аромати.
Перекладіть соус в миску і занурювальним блендером пробийте його.
Після пробивання блендером соус набуває красивий яскравий колір.
Викладіть соус на сковороду і влийте в нього вершки, розмішайте і прогрійте. У цей час у вас повинна варитися паста до станів "аль-денте" .
Подрібніть зелень петрушки.
Викладіть в прогрітий соус пасту, додайте тертий пармезан і подрібнену петрушку, сіль за смаком.
Подавайте пасту "стара харчевня" посипавши зверху зеленню петрушки. Це дуже смачно, повірте, по-справжньому італійський смак.