Макаронні вироби «Альфредо» зі стручкової квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Паста "альфредо" - одне з популярних італійських страв не тільки в Італії, але і в Америці. Його основа - ніжний вершковий соус "альфредо" на основе тертого пармезана. А придумав його закоханий чоловік.
У дружини Альфредо (власника невеликого ресторану) після народження сина пропав апетит. І ось люблячий чоловік придумав для своєї дружини новий сирний соус для пасти. Для цього він з'єднав вершки, трохи вершкового масла і тертий пармезан, взятий саме з центру сирної головки, де він найніжніший. Дружина з задоволенням попросила добавки, а новий рецепт сподобався не тільки їй, але і всім відвідувачам ресторану.
З тих пір з'явилося безліч варіантів цієї пасти: з додаванням курки, морепродуктів, грибів або овочів. А сьогодні я розповім, як приготувати пасту "альфредо" зі стручкової квасолею і креветками. Приємних вам клопоту на кухні!
- Макаронні вироби - 400 грам
- Креветки - 250 грам
- Квасоля спаржева - 200 грам (стручковая фасоль)
- Вершкове масло - 100 грам
- Часник - 5-6 зубчиків
- Сир твердих сортів - 100 грам (пармезан)
- Вершки 20-30% жирності - 300 мілілітрів
- Мускатний горіх - 1/2 чайних ложки
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Петрушка - 1 пучок