Рецепт Макаронні вироби «Альфредо» зі стручкової квасолею фото

Макаронні вироби «Альфредо» зі стручкової квасолею
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Риба та морепродукти , Креветки , Морепродукти , Макарони
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Макаронні вироби
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 20 хв.

Паста"Альфредо" - одне з популярних італійських страв не тільки в Італії, але і в Америці. Його основа - ніжний вершковий соус"Альфредо" на основе тертого пармезана. А придумав його закоханий чоловік.

Опис приготування:

У дружини Альфредо (власника невеликого ресторану) після народження сина пропав апетит. І ось люблячий чоловік придумав для своєї дружини новий сирний соус для пасти. Для цього він з'єднав вершки, трохи вершкового масла і тертий пармезан, взятий саме з центру сирної головки, де він найніжніший. Дружина з задоволенням попросила добавки, а новий рецепт сподобався не тільки їй, але і всім відвідувачам ресторану.

З тих пір з'явилося безліч варіантів цієї пасти: з додаванням курки, морепродуктів, грибів або овочів. А сьогодні я розповім, як приготувати пасту"Альфредо" зі стручкової квасолею і креветками. Приємних вам клопоту на кухні!

  • Макаронні вироби - 400 грам
  • Креветки - 250 грам
  • Квасоля спаржева - 200 грам (стручковая фасоль)
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Часник - 5-6 зубчиків
  • Сир твердих сортів - 100 грам (пармезан)
  • Вершки 20-30% жирності - 300 мілілітрів
  • Мускатний горіх - 1/2 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Петрушка - 1 пучок
паста
Підготуйте необхідні продукти. Поставте нагріватися воду в каструлі для макаронів. Відваріть пасту в киплячій підсоленій воді до напівготовності (аль денте), відкиньте на друшляк. Сир натріть на дрібній тертці. Стручковую фасоль промойте, відріжте кінчики, зніміть жорстку серединку. Часник очистіть. В креветки додайте сіль і перець, перемішайте.
паста
Половину вершкового масла розтопіть на сковороді, обсмажте креветки до рум'яної скоринки, перекладіть їх на тарілку.
паста
Додайте вершкове масло, розтопіть і обсмажте подрібнений часник.
паста
Додайте вершки, мускатний горіх і готуйте протягом 5 хвилин.
паста
Тепер - тертий пармезан, перемішайте, доведіть до кипіння.
паста
Спаржеву квасоля наріжте на дрібні шматочки. Додайте в сковороду пасту, нарізану квасоля і креветки, перемішайте і готуйте протягом 5 хвилин.
паста
Додати сіль, поперчіть за смаком, посипати подрібненою петрушкою. Смачного!

Схожі рецепти