Рецепт Макаронні вироби «Болоньєзе» (майстер клас) фото

Макаронні вироби «Болоньєзе» (майстер клас)
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Птах , Курка , Макарони , Яловичина
Дієтичне харчування , Для діабетиків
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Макаронні вироби
Кількість порцій: 6
Час приготування: 35 хв.

Соус до пасти"Болоньєзе" багатьом знайомий. А я покажу вам, як приготувати пасту"Болоньєзе" (майстер клас). Ви побачите весь процес приготування м'ясного соусу і макаронів до нього від початку до кінця.

Опис приготування:

Готувати таке блюдо досить просто. Потрібно тільки вибрати соковиті свіжі овочі і приготувати на основі фаршу м'ясної соус. А відварити макарони - простіше простого. Я вибрала фарш з двох видів м'яса, але ви цілком можете обійтися тільки яловичиною, наприклад.

  • Спагеті - 400 грам
  • Бекон - 150 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Бульйон м'ясний - 250 мілілітрів
  • Вино червоне сухе - 250 мілілітрів
  • Морква - 1 штука
  • Фарш м'ясний - 700 грам (у мене змішаний фарш (свинина + яловичина))
  • Куряче філе - 400 грам
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - За смаком
  • Селера - 250 грам (пагони)
  • Сир твердий - 150 грам
& Quot; макаронні вироби Болоньез
В окремій каструлі закип'ятіть воду, додайте в неї води і відваріть пасту до готовності.
& Quot; макаронні вироби Болоньез
На рослинному маслі розтопіть нарезенний копчений бекон. Коли він трохи витопиться, додайте в сковороду нарізану цибулю.
& Quot; макаронні вироби Болоньез
Наріжте дрібними кубиками морква. Додайте до цибулі в сковороду.
& Quot; макаронні вироби Болоньез
Подрібніть селера і болгарський перець. Я використовую заготовлену заморожену суміш перцю і селери. Якщо якийсь з овочів вам не до смаку, просто не використовуйте його.
& Quot; макаронні вироби Болоньез
До добре обсмаженою овочам додайте обидва види фаршу і дрібно нарізане куряче м'ясо.
& Quot; макаронні вироби Болоньез
Коли фарш змінить колір, влийте в сковороду сухе червоне вино.
& Quot; макаронні вироби Болоньез
Коли вино увариться на 50%, влийте в сковороду курячий або овочевий бульйон, змішаний з 3-4 ст. Ложками томатної пасти.
& Quot; макаронні вироби Болоньез
Гасіть м'ясної соус до моменту, коли всі компоненти соусу стануть м'якими, а сама підлива придбає потрібну консистенцію. Настійно рекомендую додати ложку цукру в соус, адже томатна паста і вино досить кислі. Додайте спецій до смаку. Я використовувала сіль, чорний мелений перець, коріандр і сушений базилік.
Відварну пасту (без води) викладіть в сковороду і перемішайте.
& Quot; макаронні вироби Болоньез
Готову пасту викладіть в мисочку. Присипте за смаком тертим сиром і подайте до столу. Окремо можу сказати, що не всі люблять сир з таким соусом. Соус сам по собі дуже смачний і, на мій погляд, сир там зайвий.

Схожі рецепти