Макаронні вироби «Альфредо» з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Відмінний варіант для приготування до обіду, щоб урізноманітнити свій щоденний стіл - це паста "альфредо" з куркою. Готується дуже швидко. Паста ситна і смачна, сподобається вам і вашим близьким.
Часто господині ламають голову, що б приготувати так, щоб швидко і смачно? Особисто мені таке питання допомагає вирішити паста. Готується вона супер швидко, не вимагає особливих умінь і пристосувань, під силу навіть починає господині, а смак перевершує всі очікування. Хочу і з вами поділитися рецептом, як приготувати пасту "альфредо" з куркою.
- Куряче філе - 2 штуки
- Феттучині - 350 грам
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Борошно пшеничне - 1 Ст. Ложка
- Молоко - 1 Склянка
- Часник - 1 зубчик
- Цедра лимону - 1 Чайна ложка
- Сир - 3 Ст. Ложки
- Спеції - 1 Чайна ложка
- Тертий пармезан - 90 грам
- Сіль, перець - За смаком
- Петрушка рубана - 1 Ст. Ложка
- Насіння гарбуза, базилік - За смаком (для прикраси.)
1
Відваріть феттучині до готовності. Воду злийте.
2
Куряче філе порізати на шматочки і обсмажте на олії.
3
У сотейнику розтопіть вершкове масло, додайте подрібнений часник і цедру лимона. Додайте борошно і готуйте 1 хвилину.
4
Влейте молоко. Потім введіть сирний сир і пармезан. Готуйте до закипання.
5
З'єднайте пасту і соус, додайте куряче філе.
6
Подавайте в глибокій тарілці, ukrasyte parmezanom, гарбузовим насінням і зеленню. Смачного!