Рецепт Макаронні вироби «Алла горілка» фото

Макаронні вироби «Алла горілка»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Макарони
Дієтичне харчування, Для діабетиків
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Макаронні вироби

Завдання було таке - знайти цікаве блюдо для романтичної недільного вечора, да таке, щоб не довелося тягнутися в маркет за екзотичними інгредієнтами. Уявляю блюдо паста "алла горілка"!

Горілка яскравіше розкриває смак помідорів і на відміну від вина не вносить додаткові смаки. Паста "алла горілка" - італійська страва з російським акцентом, яке порадує ваших гостей. Дам єдина порада - готуйте більше! Тому як гості обов'язково будуть вимагати добавки! Смачного!

  • Макаронні вироби - 500 грам
  • Горілка - 1 Склянка
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 3 зубчики
  • Томатна паста - 300-400 мілілітрів
  • Вершки - 250 грам
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Твердий сир - 200 грам
  • Сіль, перець - За смаком
паста
1. Дрібно наріжте цибулю і часник, тим часом відваріть пасту за інструкцією, зазначеної на упаковці.
паста
2. На сковороді розігрійте два види олії. Після чого обсмажити цибулю і часник протягом 2 хвилин.
паста
3. До обсмаженою овочам додайте горілку і випарюйте її 3 хвилини, постійно помішуючи. Потім додайте в соус томатну пасту і перемішайте.
паста
4. Зменшіть вогонь, додайте вершки, сіль і перець за смаком. Продовжуйте готувати на повільному вогні, не забуваючи постійно помішувати. Слідкуйте, щоб вершки НЕ перегрілися і не почали згортатися.
паста
5. Тим часом відварену пасту злийте, залишивши стакан води, в якій вона варилася. Пасту відправте до соусу і перемішайте. Якщо ж ваш соус вийшов дуже густим, при необхідності розбавте його тою водою, яку зарезервували з варіння пасти.
паста
6. Перед подачею посипте пасту тертим сиром.

Схожі рецепти