Макаронні вироби «Альфредо»
(покроковий рецепт з фото)
Паста "альфредо" готується з куркою. Така ситна паста, насичена вершковим соусом, може бути подана на святковий стіл. Повірте, вона сподобається вашим гостям і близьким.
Паста "альфредо" має свою історію. Її приготував якийсь кухар Альфредо своєї хворої дружини. Через хворобу у неї пропав апетит. Але паста у вершковому соусі так їй сподобалася, що вона просила ще і ще. Дружина поправилась, а паста "альфредо" здобула світову популярність, як блюдо для закоханих. Пізніше Альфредо додав в пасту курку, щоб вона стала більш ситної. Тепер, звичайно, паста "альфредо" готується не тільки з куркою, але і з іншими різними продуктами. Я пробувала оригінальну пасту, якої Альфредо годував свою улюблену дружину, але з куркою мені сподобалася більше. Тому підготувала для вас рецепт пасти "альфредо" з фото саме з куркою. Насолоджуйтесь.
- Куряча грудка - 1 штука
- Макарони - 500 грам
- Ріпчаста цибуля - 1-2 штук (залежно від розміру.)
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Пучок базиліка - 1 штука (маленький.)
- Пучок петрушки - 1 штука (маленький.)
- Біле вино - 30 мілілітрів
- Жирні вершки - 400 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком