Рецепт Макаронні вироби «Альфредо» фото

Макаронні вироби «Альфредо»
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Птах , Курка , Макарони , Куряча грудка
Вегетаріанське харчування
На обід , На швидку руку , На святковий стіл
Гарячі страви , Макаронні вироби
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Паста"Альфредо" готується з куркою. Така ситна паста, насичена вершковим соусом, може бути подана на святковий стіл. Повірте, вона сподобається вашим гостям і близьким.

Опис приготування:

Паста"Альфредо" має свою історію. Її приготував якийсь кухар Альфредо своєї хворої дружини. Через хворобу у неї пропав апетит. Але паста у вершковому соусі так їй сподобалася, що вона просила ще і ще. Дружина поправилась, а паста"Альфредо" здобула світову популярність, як блюдо для закоханих. Пізніше Альфредо додав в пасту курку, щоб вона стала більш ситної. Тепер, звичайно, паста"Альфредо" готується не тільки з куркою, але і з іншими різними продуктами. Я пробувала оригінальну пасту, якої Альфредо годував свою улюблену дружину, але з куркою мені сподобалася більше. Тому підготувала для вас рецепт пасти"Альфредо" з фото саме з куркою. Насолоджуйтесь.

  • Куряча грудка - 1 штука
  • Макарони - 500 грам
  • Ріпчаста цибуля - 1-2 штук (залежно від розміру.)
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Пучок базиліка - 1 штука (маленький.)
  • Пучок петрушки - 1 штука (маленький.)
  • Біле вино - 30 мілілітрів
  • Жирні вершки - 400 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
паста
Поставте макарони варитися. Розріжте курячу грудку на невеликі шматочки однакового розміру.
паста
Далі смажимо курку на оливковій олії до готовності.
паста
Дістаньте курку, відкладіть в сторону. Далі на тому ж оливковій олії смажимо дрібно рубаний ріпчасту цибулю.
паста
Коли цибуля почне золотитися, додайте білого вина.
паста
Налийте нежирних вершків, перемішайте. Потім викладіть в вершки курку. Тушкуйте все разом п'ять хвилин.
паста
Дрібно порубати зелень. Додайте в вершковий соус з куркою.
паста
І завершують приготування макарони. Готові макарони, а вони встигнуть зваритися, поки ви робите соус, викладаємо в вершковий соус з куркою. Все перемішайте. Тушкуйте трохи під закритою кришкою на повільному вогні. Хвилини три. Це потрібно для того, щоб макарони просочилися вершковим соусом. Подавайте до столу.

Схожі рецепти