Баклажани запечені з томатами і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Ви повинні спробувати! проста технологія, мінімум зусиль - і Ви майстер закусок. Рецепт баклажанів, запечених з томатами і сиром - до вашої уваги.
Сьогодні я розповім і покажу вам, як готувати дуже просту закуску всього з декількох простих інгредієнтів - як готувати баклажани, запечені з сиром і помідорами. Якщо у вас є хороші свіжі баклажани і помідори, то візьміть сиру і готуйте. Вам не може не сподобатися.
- Баклажан - 3 штуки
- Помідор - 4 штуки
- Сир - 100 грам
- Часник - 3 зубчики
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. Товстими кружечками наріжте баклажани.
2. Гарненько посоліть. Щоб баклажани були гіркими - залиште їх ненадовго, потім змийте сіль водою.
3. Також наріжте помідори.
4. Часник необхідно подрібнити (скористайтеся чеснокодавку або ножем).
5. Натріть сир.
6. Баклажани кружечки натріть часником.
7. 7. Тепер додайте часнику на ваше майбутнє блюдо.
8. Черга помідорів.
9. Нарешті, посипте сиром, запікайте півгодини (180 градусів).