Рецепт Запечені баклажани з томатним соусом і сиром фото

Запечені баклажани з томатним соусом і сиром
(покроковий рецепт з фото)

Іспанська кухня , Американська кухня
Овочі , Баклажан
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 1 г. 10 хв.

Зовсім нескладний і досить апетитний варіант, як приготувати запечені баклажани з томатним соусом і сиром, прямо перед вами. Внесіть різноманітність у звичне меню з цим класним рецептом

Опис приготування:

Ця страва може бути як основним, так і гарячою закускою, наприклад. Завдяки попередньому обсмажування баклажани виходять дивно смачними! Хочу звернути вашу увагу на те, що найкраще використовувати кілька видів сиру, а також насичений томатний соус. Процес нескладний, а результат, впевнена, вас точно вразить!

  • Баклажан - 3 штуки(+ сіль)
  • Яйце - 3 штуки
  • Панірувальні сухарі - 1-2 склянок
  • Рослинна олія - За смаком (для смаження)
  • Томатний соус - 400 грам
  • Сир - 400 грам
запечені баклажани з томатним соусом і сиром - фото крок 1
1. Баклажани вимийте, наріжте кружальцями і посоліть. Залиште хвилин на 10.
запечені баклажани з томатним соусом і сиром - фото крок 2
2. Після промийте як слід під проточною водою і обсушити.
запечені баклажани з томатним соусом і сиром - фото крок 3
3. Підготуйте панірувальні сухарі і в окремій мисочці збийте яйця.
запечені баклажани з томатним соусом і сиром - фото крок 4
4. Кружечок баклажана занурте в яйце, потім обваляйте в панірувальних сухарях (при бажанні можна зробити і подвійну паніровці) і викладіть на сковороду з розігрітим маслом. Обсмажте на сильному вогні до рум'яної скоринки з двох сторін.
запечені баклажани з томатним соусом і сиром - фото крок 5
5. Підготуйте жароміцних форму. На дно викладіть шар баклажанів, потім томатний соус і тертий сир. Повторіть шари, поки не закінчаться інгредієнти.
запечені баклажани з томатним соусом і сиром - фото крок 6
6. При температурі 180 градусів запікайте баклажани з томатним соусом і сиром близько 45-50 хвилин до готовності. Смачного!

Схожі рецепти