Рецепт Філе сібаса з томатним соусом фото

Філе сібаса з томатним соусом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Сибас
Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Ніжне і соковите філе сибаса дуже просто приготувати вдома. Обов'язково спробуйте це ніжне рибне блюдо.

Опис приготування:

На оливковій олії обсмажте часник і чилі. Потім покладіть до них помідори, соєвий соус і мед, протушкувати. Підсмажте філе сибаса з двох сторін. Потім подавайте до столу під соусом.

  • Файл Sibasa - 8 штук
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Масло оливкове - 1 Ст. Ложка (для соусу)
  • Часник (подрібнений) - 2 зубчики (для соусу)
  • Перець чилі червоний - 1 штука (для соусу, очищений від насіння і дрібно порізаний)
  • Помідори - 400 грам (для соусу, консервовані без шкурки, дрібно порізані)
  • Соус соєвий - 1 Ст. Ложка (для соусу)
  • Мед - 2 чайних ложки (для соусу)
  • Сіль - За смаком (для соусу)
  • Чорний мелений перець - За смаком (для соусу)
філе сібаса з томатним соусом - фото крок 1
Приготуйте соус. У великій сковороді розігрійте оливкову олію, викладіть часник і чилі. Готуйте, помішуючи, близько 30 секунд.
філе сібаса з томатним соусом - фото крок 2
Викладіть в сковороду помідори, доведіть масу до кипіння. Введіть соєвий соус і мед, посоліть і поперчіть за смаком. Гасіть соус близько 2-3 хвилин до легкого загустіння. Зніміть сковороду з плити, накрийте кришкою, щоб зберегти соус теплим.
філе сібаса з томатним соусом - фото крок 3
Філе змастіть оливковою олією, посипте сіллю і перцем. Велику сковороду розігрійте на середньому вогні, викладіть філе, смажте його близько 2-3 хвилин з кожного боку.
філе сібаса з томатним соусом - фото крок 4
Перекладіть смажену рибу на порційні тарілки, полийте соусом і подавайте з картопляним пюре (по бажанню).

Схожі рецепти