Рецепт Фрикадельки з томатним соусом і яйцем фото

Фрикадельки з томатним соусом і яйцем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Фарш , Помідор , Чилі
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Фрикадельки
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 30 хв.

Продовжуючи тему швидких рецептів на сковороді, розповім, як приготувати фрикадельки з томатним соусом і яйцем. Пряні м'ясні кульки гасяться в гострому томатному соусі і подаються з улюбленим гарніром.

Опис приготування:

Фрикадельки - м'ясні кульки розміром з волоський горіх. Їх можна зварити в бульйоні або обсмажити в маслі. У цьому рецепті їх гасять в гострому томатному соусі, потім до них додають яйця. Для 30 хвилин у вас буде готове відмінне м'ясне блюдо. Готуйте з задоволенням!

  • Фарш м'ясний - 500 грам (яловичина, баранина)
  • Чорний перець - За смаком (мелений)
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Koriandr - 1/2 чайних ложки (мелений)
  • Зіра - 1/2 чайних ложки (мелена)
  • Паприка - 1 Чайна ложка (мелена)
  • Аджика - 200 мілілітрів
  • Вода - 1/2 склянки
  • Яйце - 4 штуки
  • Зелень - 1 За смаком (для подачі)
фрикадельки з томатним соусом і яйцем - фото крок 1
Підготуйте необхідні продукти. Фарш, сіль і чорний мелений перець перемішайте, ретельно вимішайте до однорідності.
фрикадельки з томатним соусом і яйцем - фото крок 2
Цибуля, часник очистіть і подрібніть. У глибокій сковороді розігрійте олію, пассеруйте подрібнені цибулю і часник до м'якості, додайте мелені коріандр, стиглий і перець.
фрикадельки з томатним соусом і яйцем - фото крок 3
Додайте аджику, воду, доведіть до кипіння. З фаршу сформуйте фрикадельки розміром з волоський горіх.
фрикадельки з томатним соусом і яйцем - фото крок 4
Опустіть м'ясні кульки в соус, накрийте кришкою, готуйте на повільному вогні протягом 10 хвилин.
фрикадельки з томатним соусом і яйцем - фото крок 5
Вбийте в соус чотири яйця, готуйте 5 хвилин.
фрикадельки з томатним соусом і яйцем - фото крок 6
Готові фрикадельки з яйцем подавайте з рубаною зеленню і улюбленим гарніром. Смачного!

Схожі рецепти