Філе курячої грудки під вершково-томатним соусом
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 50 хв.
Пропоную Вашій увазі надзвичайно смачний варіант приготування курячої грудки! Чудовий вершково-томатний соус і обсмажена грудка під запеченої моцарелою. Зупинитися неможливо!
Опис приготування:
Т. До. У мене була свіжа петрушка, я додала в соус її, але якщо у Вас є свіжий базилік, то обов'язково додайте і його! Аромат у страви буде ще більш чарівним. Вершковий сир вибирайте будь-який, на свій смак. А моцарелу беріть для запікання. Ідеальним гарніром до такої страви буде рис. Як приготувати філе курячої грудки під вершково-томатним соусом розповім в покроковому рецепті.
- Філе курячої грудки - 2 штуки
- Сир вершковий - 120-150 грам
- Помідори консервірвонние - 200 грам (у власному соку)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 1 штука
- Моцарелла - 50 грам
- Зелень - пучок (петрушка, базилік)
- Масло оливкове - 3-4 Ст. Ложок
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Цибулю і часник очистіть, помийте і дрібно порубати. З помідорів зніміть шкірку і розімніть м'якоть з соком. Зелень помийте, частина відкладіть для подачі, решту порубаєте.
Філе грудки помийте, обсушити паперовим рушником, посоліть і поперчіть за смаком. Обсмажте на оливковій олії до рум'яності, по 5-7 хвилин з кожного боку.
Потім, в цю ж сковороду, додайте ще 1 ст. L. Масла, обсмажити цибулю і часник. Додайте томати, вершковий сир і петрушку. Перемішайте все до однорідної маси, сіль за смаком і тушкувати 1 хвилину. Вилийте соус в форму для запікання.
Викладіть в соус грудку.
Зверху на грудку покладіть нарізану моцарелу. Поставте запікатися на 15-20 хвилин при температурі 180 градусів.
Наше блюдо готово!
Прикрасьте свіжою зеленню і подавайте до столу. Смачного!