Рецепт Фарфалле з вершково-томатним соусом фото

Фарфалле з вершково-томатним соусом
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Овочі , Молочні продукти , Вершки , Макарони , Помідор
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви , Макаронні вироби
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 25 хв.

Паста-метелики, паста-бантики, назв у цієї пасти багато. Виглядає вона красиво і апетитно, особливо подобається дітям. Розповім про рецепт, як приготувати фарфалле з вершково-томатним соусом.

Опис приготування:

Соус можна зробити з готовою томатної пасти або томатного соусу з банки, якщо немає помідорів. Замість вершків можете використовувати сметану. Пасту відварити окремо, потім змішайте її з соусом. Подавайте блюдо гарячим, краще відразу ж. Смачно і ситно.

  • Фарфалле - 2 склянки
  • Куряче філе - 1 штука
  • Помідори - 3-4 штук
  • Часник - 1 зубчик
  • Марсала - 1 Склянка
  • Вершки - 0, 5 склянки
  • Вода - 1/4 склянки
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Пармезан тертий - 1/4 склянки
  • Сушений базилік - 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Сіль, перець - За смаком
фарфалле з вершково-томатним соусом - фото крок 1
1. Вимийте помідори і наріжте їх невеликим кубиком.
фарфалле з вершково-томатним соусом - фото крок 2
2. Відваріть фарфалле в підсоленій воді, потім відкиньте на друшляк.
фарфалле з вершково-томатним соусом - фото крок 3
3. У сковороді розігрійте рослинну і вершкове масло. Наріжте філе невеликими шматочками і викладіть в сковороду. Обсмажте м'ясо до готовності, сіль і poperčite, перекладіть зі сковороди.
фарфалле з вершково-томатним соусом - фото крок 4
4. Сковороду поверніть на вогонь, додайте помідори і обсмажують їх близько 5 хвилин, додайте сіль і перець.
фарфалле з вершково-томатним соусом - фото крок 5
5. Додайте до помідорів борошно, вимкніть вогонь і влийте вино (марсала), вершки, воду.
фарфалле з вершково-томатним соусом - фото крок 6
6. Подрібніть часник, додайте його в сковороду і поверніть її на вогонь, готуйте пару хвилин. Викладіть куряче м'ясо і фарфалле, перемішайте.
фарфалле з вершково-томатним соусом - фото крок 7
7. Зніміть сковороду з вогню, додайте тертий сир і сушений базилік. Готову страву подавайте відразу.

Схожі рецепти