Горбуші, запечена в духовці під томатним соусом
(покроковий рецепт з фото)
Відмінний рецепт з приготування горбуші, запеченої в духовці під томатним соусом. Блюдо виходить пікантним і дуже смачним.
Горбуша - дуже корисна, популярна і смачна риба. Щоб горбуша була сухуватою, в цьому рецепті до риби додаємо соус.
- Паприка - 1 Чайна ложка
- Горбуші (стейк) - 400 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Пасти томатної - 100 грам
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Борошно - 20 грам
- Часник - 1 зубчик
- Цибуля - 1 штука
- Помідори - 2 штуки
1. Очищаємо стейки горбуші від кісточок, посолити і обваляти в борошні. Потім кладемо на сковороду, обсмажуємо.
2. Ріжемо невеликими кубиками часник, кільцями нарізаємо цибулю. У рослинному маслі тепер обсмажуємо часник з цибулею і томатною пастою, заливаємо.
3. Томатна паста (не густо), якщо вона густа, розбавляємо її з розрахунку: сто грам кип'яченої охолодженої води на одну столову ложку томатної пасти (густий). Кип'ятимо трохи соус і додаємо нарізані помідори, солимо, додаємо чорний перець, цукор. Хвилини 2-3 ще тушкуємо.
4. Обсмажені стейки горбуші викладаємо в глибокий посуд і готовим томатним соусом заливаємо.
5. Близько 20 хвилин запікаємо горбушу в добре розігрітій духовці. Горбуші готовий. Подавати з картопляним або рисовим пюре. Смачного.