Рецепт Паста з курячим філе і томатним соусом фото

Паста з курячим філе і томатним соусом
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Птах , Курка , Макарони
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Макаронні вироби
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 35 хв.

Мені здається, немає нічого кращого класики, тому-то цей простий рецепт пасти з курячим філе і томатним соусом і раніше є одним з моїх улюблених, хоча пасту я останнім часом готую часто!

Опис приготування:

Звичайно ж, це не цілком класичний рецепт пасти з курячим філе і томатним соусом, я його називаю"ледачою пастою! . Але якщо у вас є час - повідомляю, що в оригіналі використовувати треба томати без шкури, перетерті в пюре. Але я ось готувала взимку, помідор так просто не знайти, так що томатний сік з м'якоттю відмінно виручає!

  • Спагеті - 250 грам
  • Курячі грудки - 2 штуки
  • Сік томатний - 500 мілілітрів
  • Спеції - За смаком
паста з курячим філе і томатним соусом - фото крок 1
1. Курку обсмажуємо в маслі з усілякими спеціями.
паста з курячим філе і томатним соусом - фото крок 2
2. Заливаємо томатним соком, додаємо спеції, і тушкуємо на маленькому вогні, поки соус не буде потрібної вам густоти.
паста з курячим філе і томатним соусом - фото крок 3
3. Тим часом зваримо макарони, сольем воду, і змішаємо їх з соусом, або ж подаємо окремо, посипавши сиром. Готово!

Схожі рецепти