Паста з курячим філе і томатним соусом
(покроковий рецепт з фото)
Мені здається, немає нічого кращого класики, тому-то цей простий рецепт пасти з курячим філе і томатним соусом і раніше є одним з моїх улюблених, хоча пасту я останнім часом готую часто!
Звичайно ж, це не цілком класичний рецепт пасти з курячим філе і томатним соусом, я його називаю "ледачою пастою! . Але якщо у вас є час - повідомляю, що в оригіналі використовувати треба томати без шкури, перетерті в пюре. Але я ось готувала взимку, помідор так просто не знайти, так що томатний сік з м'якоттю відмінно виручає!
- Спагеті - 250 грам
- Курячі грудки - 2 штуки
- Сік томатний - 500 мілілітрів
- Спеції - За смаком
1. Курку обсмажуємо в маслі з усілякими спеціями.
2. Заливаємо томатним соком, додаємо спеції, і тушкуємо на маленькому вогні, поки соус не буде потрібної вам густоти.
3. Тим часом зваримо макарони, сольем воду, і змішаємо їх з соусом, або ж подаємо окремо, посипавши сиром. Готово!