Рецепт Паста з беконом і томатним соусом фото

Паста з беконом і томатним соусом
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо , Субпродукти , Макарони , Бекон
Вегетаріанське харчування
На обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Бекон і томат відмінно поєднуються в цій страві. Виходить просто неймовірний феєрверк аромату і смаку. І головне - на все піде не більше півгодини.

Опис приготування:

Якщо любите макарони - цей рецепт для вас. Поріжте всі інгредієнти - бекон, цибуля, селера, часник і помідори без шкірки і насіння. Обсмажте на сильному вогні бекон, цибуля і селера протягом 5 хвилин. Потім зменшіть вогонь, додайте часник, а через хвилину помідори і спеції. Смажте, помішуючи, протягом 10 хвилин. Одержаний соус змішайте з відвареними макаронами і подайте на стіл. Смачного!

  • Бекон - 120 грам
  • Макарони - 450 грам
  • Томати - 900 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Черешок селери - 1 штука
  • Часник - 3 зубчики
  • Італійська приправа - 1 Чайна ложка
  • Червоний перець - 0, 25 чайних ложки
  • Сіль - 0, 25 чайних ложки
паста з беконом і томатним соусом - фото крок 1
Наріжте бекон кубиками.
паста з беконом і томатним соусом - фото крок 2
Також поріжте цибулю, селера і часник.
паста з беконом і томатним соусом - фото крок 3
Бланшируйте помідори в киплячій воді, потім помістіть їх в холодну воду і зніміть шкірку. Наріжте їх невеликими шматочками, видаливши насіння.
паста з беконом і томатним соусом - фото крок 4
Обсмажте на сильному вогні бекон, цибуля і селера протягом 5 хвилин. Потім зменшіть вогонь, додайте часник, а через хвилину помідори і спеції. Смажте, помішуючи, протягом 10 хвилин.
паста з беконом і томатним соусом - фото крок 5
Відваріть макарони до готовності, злийте воду і змішайте з соусом. Відразу можна подавати на стіл.

Схожі рецепти