Каннеллоні з беконом під томатним соусом
(покроковий рецепт з фото)
Дуже соковиті і смачні каннеллони прикрасять ваш застілля і підкорять вас своїм яскравим і незвичайним смаком! Каннеллоні запікаються з беконом і томатним соусом під хрусткою сирною скоринкою. Спробуйте!
Перед вами - простий рецепт приготування каннеллони з беконом під томатним соусом. Каннеллоні фаршируються обсмаженою з помідорами беконом. Соус готується також з помідорів з часником. Блюдо запікається в духовці під сирною скоринкою. Хай щастить!
- Каннеллоні - 150-180 грам
- Бекон - 300 грам
- Помідори - 1 кілограм
- Сир - 300 грам
- Часник - 3 зубчики
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
Для приготування начинки необхідно нарізати бекон кубиками.
Помідори очищаємо від шкірки, попередньо потримавши їх кілька секунд в окропі, потім 300 гр помідорів нарізаємо дрібними кубиками.
Обсмажуємо бекон протягом декількох хвилин, потім додаємо до нього помідори і обсмажуємо, поки вся волога не піде.
Нафаршіруйте каннеллони помідорами і беконом.
Решта помідори потрібно подрібнити або в блендері, або на тертці. Потім нашаткувати часник і додати до помідорів.
Каннеллоні викладаємо у форму і заливаємо соусом з помідорів і часнику. Сир натираємо на крупній тертці і присипаємо верхнім шаром.
Випікаємо в духовці при 180 градусах, протягом 20 хвилин. Смачного!