Рецепт Каннеллоні з беконом під томатним соусом фото

Каннеллоні з беконом під томатним соусом
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо, Субпродукти, Молочні продукти, Сир, Макарони, Бекон
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Романтична вечеря, Святковий обід
Гарячі страви

Дуже соковиті і смачні каннеллони прикрасять ваш застілля і підкорять вас своїм яскравим і незвичайним смаком! Каннеллоні запікаються з беконом і томатним соусом під хрусткою сирною скоринкою. Спробуйте!

Перед вами - простий рецепт приготування каннеллони з беконом під томатним соусом. Каннеллоні фаршируються обсмаженою з помідорами беконом. Соус готується також з помідорів з часником. Блюдо запікається в духовці під сирною скоринкою. Хай щастить!

  • Каннеллоні - 150-180 грам
  • Бекон - 300 грам
  • Помідори - 1 кілограм
  • Сир - 300 грам
  • Часник - 3 зубчики
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
каннеллоні з беконом під томатним соусом - фото крок 1
Для приготування начинки необхідно нарізати бекон кубиками.
каннеллоні з беконом під томатним соусом - фото крок 2
Помідори очищаємо від шкірки, попередньо потримавши їх кілька секунд в окропі, потім 300 гр помідорів нарізаємо дрібними кубиками.
каннеллоні з беконом під томатним соусом - фото крок 3
Обсмажуємо бекон протягом декількох хвилин, потім додаємо до нього помідори і обсмажуємо, поки вся волога не піде.
каннеллоні з беконом під томатним соусом - фото крок 4
Нафаршіруйте каннеллони помідорами і беконом.
каннеллоні з беконом під томатним соусом - фото крок 5
Решта помідори потрібно подрібнити або в блендері, або на тертці. Потім нашаткувати часник і додати до помідорів.
каннеллоні з беконом під томатним соусом - фото крок 6
Каннеллоні викладаємо у форму і заливаємо соусом з помідорів і часнику. Сир натираємо на крупній тертці і присипаємо верхнім шаром.
каннеллоні з беконом під томатним соусом - фото крок 7
Випікаємо в духовці при 180 градусах, протягом 20 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти