Рецепт Каннеллоні з фаршем під томатним соусом фото

Каннеллоні з фаршем під томатним соусом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо , Макарони , Фарш
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Каннеллоні - популярне італійське блюдо, яке готується з пасти в формі трубочок, які наповнюють фаршем, грибами або овочами. Я пропоную варіант з м'ясним фаршем і томатним соусом.

Опис приготування:

Для приготування цього смачного страви продаються спеціальні готові трубочки, але в Італії найчастіше готують тісто самостійно. Варто відзначити, що так навіть зручніше, адже можна зробити трубочки будь-якого розміру: товстіший і тонший, коротший і достовірніше. Та й тісто, приготоване своїми руками, все ж смачніше, чи не так? Мій рецепт, як приготувати каннеллони з фаршем під томатним соусом, дуже простий. Звичайно, він не претендує на звання класичного італійського, але за смаком страва просто неймовірно смачне!


  • Яйце - 2 штуки
  • Вода - 100 мілілітрів
  • Сіль - 1 Ст. Ложка(1 щіпка - в тісто, 0, 5 ст. Ложки - в фарш, 0, 5 ст. Ложки - в соус)
  • Борошно - 2, 5 склянки
  • Фарш свинячий - 350 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки(1 шт. - в фарш, 1 шт. - в соус)
  • Помідор - 3-4 штук
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
каннеллоні з фаршем під томатним соусом - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Цибулини почистіть від лушпиння, помідори промийте. Заздалегідь приготуйте тісто. Для цього змішайте борошно з сіллю, розбийте яйце і гарненько розмішайте його. Влийте воду і замісити м'яке тісто.
каннеллоні з фаршем під томатним соусом - фото крок 2
Обсмажте фарш з одного дрібно подрібненої цибулиною до напівготовності.
каннеллоні з фаршем під томатним соусом - фото крок 3
Полуобжаренний фарш злегка остудіть, додайте до нього 1 яйце, сіль. Гарненько розмішайте.
каннеллоні з фаршем під томатним соусом - фото крок 4
Для соусу підсмажте дрібно посічену цибулину разом з подрібненими помідорами.
каннеллоні з фаршем під томатним соусом - фото крок 5
Додайте томатну пасту і трохи води. Тушкуйте під кришкою хвилин 10.
каннеллоні з фаршем під томатним соусом - фото крок 6
Тісто розкачати як можна тонше. Розріжте на 6-8 прямокутників.
каннеллоні з фаршем під томатним соусом - фото крок 7
На кожен прямокутник тесту покладіть начинку, загорніть тісто в трубочки. Складіть трубочки в форму для запікання.
каннеллоні з фаршем під томатним соусом - фото крок 8
Залийте томатним соусом і відправте форму в духовку на 30 хвилин.
каннеллоні з фаршем під томатним соусом - фото крок 9
Каннеллоні з фаршем під томатним соусом готові. Подавайте їх гарячими. Перед подачею блюдо можна присипати тертим пармезаном або прикрасити зеленню. Смачного!

Схожі рецепти