Рецепт Каннеллоні з фаршем під соусом фото

Каннеллоні з фаршем під соусом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо , Макарони , Фарш , Каннеллоні
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Такі каннеллони з фаршем під соусом в домашніх умовах зробити дуже просто. Блюдо виходить оригінальне: адже сир і фарш мало хто поєднує, а даремно! соковитий, смачно і ситно, рекомендую!

Опис приготування:

Цей рецепт приготування каннеллони з фаршем під соусом мені дуже подобається. Я також рекомендую не змішувати фарш ретельно: якщо в процесі поїдання цієї смакоти попадається то сир, то фарш, їсти цікавіше!

  • Фарш - 300 грам
  • Сир - 200 грам
  • Зелень - 100 грам
  • Каннеллоні - 5 штук(5 трубочок)
  • Вершки - 100 грам (жирні)
  • Сир твердий - 100 грам
  • Орегано - 2 щіпки
  • Сіль - За смаком
  • Яйця - 1-2 штук
каннеллоні з фаршем під соусом - фото крок 1
1. Змішаємо фарш, сир і подрібнену зелень. Сюди ж - одне або два яйця, щоб маса вийшла липка. Спеції - за смаком.
каннеллоні з фаршем під соусом - фото крок 2
2. Каннеллоні відварити 2-3 хвилини в киплячій підсоленій воді. Відкинемо на друшляк, облити холодною водою. Фаршируємо отриманою сумішшю і викладаємо на дно форми. Сир тремо на тертці і висипаємо зверху половину.
каннеллоні з фаршем під соусом - фото крок 3
3. Для соусу подогреем вершки, додамо залишився тертий сир і орегано. Сіль - за смаком. Тримаємо на плиті, поки сир не розплавиться, потім заливаємо зверху каннеллони і відправимо їх в духовку на 30-40 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти