Каннеллоні з фаршем під соусом
(покроковий рецепт з фото)
Такі каннеллони з фаршем під соусом в домашніх умовах зробити дуже просто. Блюдо виходить оригінальне: адже сир і фарш мало хто поєднує, а даремно! соковитий, смачно і ситно, рекомендую!
Цей рецепт приготування каннеллони з фаршем під соусом мені дуже подобається. Я також рекомендую не змішувати фарш ретельно: якщо в процесі поїдання цієї смакоти попадається то сир, то фарш, їсти цікавіше!
- Фарш - 300 грам
- Сир - 200 грам
- Зелень - 100 грам
- Каннеллоні - 5 штук(5 трубочок)
- Вершки - 100 грам (жирні)
- Сир твердий - 100 грам
- Орегано - 2 щіпки
- Сіль - За смаком
- Яйця - 1-2 штук
1. Змішаємо фарш, сир і подрібнену зелень. Сюди ж - одне або два яйця, щоб маса вийшла липка. Спеції - за смаком.
2. Каннеллоні відварити 2-3 хвилини в киплячій підсоленій воді. Відкинемо на друшляк, облити холодною водою. Фаршируємо отриманою сумішшю і викладаємо на дно форми. Сир тремо на тертці і висипаємо зверху половину.
3. Для соусу подогреем вершки, додамо залишився тертий сир і орегано. Сіль - за смаком. Тримаємо на плиті, поки сир не розплавиться, потім заливаємо зверху каннеллони і відправимо їх в духовку на 30-40 хвилин. Смачного!