Рецепт Каннеллоні під соусом «бешамель» фото

Каннеллоні під соусом «бешамель»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Макарони, Каннеллоні
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Соуси, Соус Бешамель

Хочете повторити на своїй кухні неймовірно смачне і абсолютно нескладне італійська страва? Тоді ось вам рецепт приготування каннеллони під соусом "бешамель" з м'ясною начинкою.

Любителям макаронів це блюдо точно припаде до смаку. Завдяки цікавій подачі, каннеллони під соусом "бешамель" в домашніх умовах можна приготувати навіть на святковий стіл. При бажанні доповнити блюдо можна томатним соусом або овочевою заправкою.

  • Фарш із яловичини - 600 грам (або будь-який інший)
  • Каннеллоні - 16 штук
  • Цибулина - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Помідори - 2 штуки
  • Томатна паста - 150 грам
  • Борошно - 3 Ст. Ложки
  • Оливкова олія - 2-3 Ст. Ложок
  • Молоко - 500 мілілітрів
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Сир - 150 грам
каннеллоні під соусом
1. Цибулю і часник необхідно очистити і нарізати дрібними кубиками.
каннеллоні під соусом
2. Помідори ошпарити окропом і очистити від шкірки. Нарізати невеликими шматочками.
каннеллоні під соусом
3. На сковороду налити трохи оливкового масла і відправити туди спочатку цибулю, а через пару хвилин часник. Обсмажити до злегка золотистого кольору і викласти фарш. В рецепт приготування каннеллони під соусом "бешамель" можна використовувати не тільки традиційну яловичину, але і свинину або навіть курку.
каннеллоні під соусом
4. Ретельно перемішати і смажити близько 7 хвилин. Посолити і поперчити трохи. Додати на сковороду подрібнені помідори.
каннеллоні під соусом
5. Перемішати і хвилин через 5 додати томатну пасту.
каннеллоні під соусом
6. Протушкувати все ще близько 5-7 хвилин і зняти з вогню, щоб начинка трохи охолола.
каннеллоні під соусом
7. Тим часом в підсоленій воді пару хвилин відварити каннеллони.
каннеллоні під соусом
8. Потім відкинути на друшляк і залишити остигати.
каннеллоні під соусом
9. Саме час зайнятися соусом. У невеликій каструлі або сотейника розігріти трохи олії і додати борошно. Ретельно перемішувати, щоб не було грудочок, і обсмажити до злегка золотистого кольору.
каннеллоні під соусом
10. Влити тонкою цівкою холодне молоко і, постійно помішуючи, уварити соус.
каннеллоні під соусом
11. Тепер можна приступати до основного процесу. Остигнули каннеллони щільно нафарширувати фаршем.
каннеллоні під соусом
12. Викласти їх у жароміцних форму, попередньо трохи змастивши її маслом.
каннеллоні під соусом
13. Зверху залити соусом і присипати тертим сиром. Надіслати в попередньо розігріту духовку.
каннеллоні під соусом
14. Приблизно через 25-35 хвилин каннеллони під соусом "бешамель" в домашніх умовах будуть готові.

Схожі рецепти