Каннеллоні з м'ясом і соусом «бешамель»
(покроковий рецепт з фото)
Італія стає все ближче, якщо сьогодні ввечері ми готуємо каннеллони з м'ясом і соусом "бешамель" . Хто не пробував це блюдо, втратив багато. Апетитні макарони з дуже смачною начинкою ... Смакота!
Корисно знати, як приготувати каннеллони з м'ясом і соусом "бешамель" . Широкі трубочки "каннеллоні" можна придбати в будь-якому супермаркеті, це зовсім не проблема. Особливу увагу приділіть соусу "бешамель", який є головною родзинкою цієї страви. Удачі в приготуванні!
- Каннеллоні - 250 грам
- Фарш яловичий - 500 грам
- Помідори - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Сир твердий - 150 грам
- Масло оливкове - За смаком
- Вершкове масло - 30 грам
- Молоко - 600 мілілітрів
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Сіль і перець - За смаком
Подрібнюємо цибулю, швидко обсмажуємо його на оливковій олії в сковороді або сотейнику. Додаємо м'ясний фарш, дрібно порізані томати і часник. Тушкуємо до готовності, додавши всі необхідні спеції.
Наповнюємо каннеллони остиглим фаршем і викладаємо пасту в форму для запікання.
Приготуємо соус "бешамель" . Для цього насамперед розтопіть в сотейнику вершкове масло.
Засипте борошно і ретельно перемішайте до однорідності. Злегка обсмажуємо борошно до придбання нею коричневого відтінку.
Помішуючи, вливаємо тонкою цівкою молоко. Проваріть все 1-2 хвилини - і зніміть соус з вогню. Додайте трохи солі і перцю.
Заливаємо приготованим соусом каннеллони.
Запікаємо страву в духовці півгодини при температурі 180 градусів. Для 5 хвилин до готовності присипте каннелkоні тертим сиром.
Смачного!