Рецепт Каннеллоні з м'ясом і соусом «бешамель» фото

Каннеллоні з м'ясом і соусом «бешамель»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо, Макарони, Фарш
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Фаршировані

Італія стає все ближче, якщо сьогодні ввечері ми готуємо каннеллони з м'ясом і соусом "бешамель" . Хто не пробував це блюдо, втратив багато. Апетитні макарони з дуже смачною начинкою ... Смакота!

Корисно знати, як приготувати каннеллони з м'ясом і соусом "бешамель" . Широкі трубочки "каннеллоні" можна придбати в будь-якому супермаркеті, це зовсім не проблема. Особливу увагу приділіть соусу "бешамель", який є головною родзинкою цієї страви. Удачі в приготуванні!

  • Каннеллоні - 250 грам
  • Фарш яловичий - 500 грам
  • Помідори - 300 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Сир твердий - 150 грам
  • Масло оливкове - За смаком
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Молоко - 600 мілілітрів
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Сіль і перець - За смаком
каннеллоні з м'ясом і соусом
Подрібнюємо цибулю, швидко обсмажуємо його на оливковій олії в сковороді або сотейнику. Додаємо м'ясний фарш, дрібно порізані томати і часник. Тушкуємо до готовності, додавши всі необхідні спеції.
каннеллоні з м'ясом і соусом
Наповнюємо каннеллони остиглим фаршем і викладаємо пасту в форму для запікання.
каннеллоні з м'ясом і соусом
Приготуємо соус "бешамель" . Для цього насамперед розтопіть в сотейнику вершкове масло.
каннеллоні з м'ясом і соусом
Засипте борошно і ретельно перемішайте до однорідності. Злегка обсмажуємо борошно до придбання нею коричневого відтінку.
каннеллоні з м'ясом і соусом
Помішуючи, вливаємо тонкою цівкою молоко. Проваріть все 1-2 хвилини - і зніміть соус з вогню. Додайте трохи солі і перцю.
каннеллоні з м'ясом і соусом
Заливаємо приготованим соусом каннеллони.
каннеллоні з м'ясом і соусом
Запікаємо страву в духовці півгодини при температурі 180 градусів. Для 5 хвилин до готовності присипте каннелkоні тертим сиром.
каннеллоні з м'ясом і соусом
Смачного!

Схожі рецепти