Рецепт Каннеллоні з м'ясом фото

Каннеллоні з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Макарони
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , Святковий обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Найсмачніша, соковита і апетитна начинка для каннеллони - це, звичайно ж, м'ясо. Блюдо виходить настільки ситним і поживним, що цілком може замінити повноцінний обід або вечерю.

Опис приготування:

Я, напевно, не помилюся, коли скажу, що з усіх можливих варіантів начинки цей є найпоширенішим і популярним. І справді, в цьому простому рецепті каннеллони з м'ясом є все, щоб сподобатися всім без винятку, адже по суті, це всіма улюблені макарони, які ми відразу будемо готувати з м'ясом. Але ось тільки це блюдо не така проста, як може здатися, адже смак у нього, як в кращих італійських ресторанах, так що ці каннеллони сміливо можна приготувати для сімейного торжества. Навряд чи хтось зможе відязикатися від таких ароматних і соковитих трубочок, начинених фаршем, тому обов'язково залиште собі в закладках це рецепт приготування каннеллони з м'ясом.

  • Каннеллоні - 12 штук
  • Яловичина - 400 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Помідори - 500 грам
  • Часник - 4 зубчики
  • Молоко - 400 мілілітрів
  • Сир твердий - 100 грам (пармезан, Грюйєр, пекорино)
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Борошно пшеничне - 30 грам
  • Масло оливкове - 40 мілілітрів
  • Перець чорний мелений - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
каннеллоні з м'ясом - фото крок 1
Чистимо цибулю і часник, razrezaem лука 4 частини.
каннеллоні з м'ясом - фото крок 2
Викладаємо їх у чашу блендера і подрібнюємо.
каннеллоні з м'ясом - фото крок 3
Наливаємо в сковороду оливкове масло і обсмажуємо на ньому цибулю і часник до золотистого кольору.
каннеллоні з м'ясом - фото крок 4
Яловичину нарізаємо на шматки і так само подрібнюємо за допомогою блендера до стану фаршу.
каннеллоні з м'ясом - фото крок 5
Викладаємо фарш на сковороду до цибулі і часнику і смажимо все разом протягом 10 хвилин.
каннеллоні з м'ясом - фото крок 6
З помідор знімаємо шкірку, подрібнюємо їх в пюре і додаємо до фаршу.
каннеллоні з м'ясом - фото крок 7
Солимо і перчимо начинку, перемішуємо і тушкуємо її ще 5-7 хвилин на середньому вогні.
каннеллоні з м'ясом - фото крок 8
У каструльці розтоплюємо вершкове масло, викладаємо борошно в каструльку і обсмажуємо її (вона не повинна поміняти колір) пару хвилин. Тепер необхідно поступово вливати молоко (холодну), постійно помішуючи. Варимо соус на повільному вогні, поки він не загусне.
каннеллоні з м'ясом - фото крок 9
Коли начинка з фаршу трохи охолоне, ми начиняє їй каннеллони.
каннеллоні з м'ясом - фото крок 10
Викладаємо їх у форму для запікання.
каннеллоні з м'ясом - фото крок 11
Заливаємо каннеллони приготованим соусом і відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку, запікаємо 20 хвилин.
каннеллоні з м'ясом - фото крок 12
Поки трубочки готуються, ми подрібнюємо сир на тертці або за допомогою блендера.
каннеллоні з м'ясом - фото крок 13
Після закінчення часу витягаємо каннеллони з духовки і рясно посипаємо їх тертим сиром, повертаємо в духовку і готуємо ще хвилин 10.

Схожі рецепти