Рецепт Каннеллоні, фаршировані куркою і грибами фото

Каннеллоні, фаршировані куркою і грибами
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Птах, Курка, Макарони, Гриби
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Багато хто любить ці величезні італійські макарони, призначені для того, щоб їх набивали смакотою. Сьогодні ми приготуємо каннеллони, фаршировані куркою і грибами.

Спочатку треба приготувати каннеллони - відварити їх до напівготовності, а також начинку - обсмажити гриби, цибуля, куряче філе. Потім змішує з обсмаженої частиною начинки решту складових, фаршируємо каннелоні і відправляємо в духовку запікатися. Упевнений, вам сподобаються каннеллони з куркою і грибами. А кукурудза додасть особливу пікантність. Смачного!

  • Каннеллоні - 10 штук
  • Цибуля - 1 штука
  • Куряче філе - 450 грам
  • Печериці - 200 грам
  • Сир - 100 грам
  • Кукурудза консервована - 4 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Молоко - 400 мілілітрів
  • Сіль, перець, зелень - За смаком
каннеллоні, фаршировані куркою і грибами - фото крок 1
Каннеллоні відваріть до напівготовності і промийте.
каннеллоні, фаршировані куркою і грибами - фото крок 2
Куряче філе, гриби і цибулю дрібно поріжте і обсмажте на олії.
каннеллоні, фаршировані куркою і грибами - фото крок 3
Потім додайте на сковороду кукурудзу, зелень і протушкувати хвилин 10 під кришкою.
каннеллоні, фаршировані куркою і грибами - фото крок 4
Потім начините каннеллони фаршем.
каннеллоні, фаршировані куркою і грибами - фото крок 5
Приготуємо соус - пассеруйте борошно у вершковому маслі, помішуючи поступово влийте молоко і доведіть до кипіння. Додайте тертий сир і заважайте до його повного розплавлення. Poperčite і сіль. Викладені в форму для запікання каннеллони залийте соусом.
каннеллоні, фаршировані куркою і грибами - фото крок 6
Надішліть блюдо в духовку, розігріту до 200 градусів на 20 хвилин. Вийнявши форму з духовки, відразу ж посипте блюдо тертим сиром і дайте трохи постояти, поки сир оплавітся.

Схожі рецепти