Рецепт Каннеллоні, фаршировані куркою і грибами фото

Каннеллоні, фаршировані куркою і грибами
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Птах , Курка , Макарони , Гриби
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Багато хто любить ці величезні італійські макарони, призначені для того, щоб їх набивали смакотою. Сьогодні ми приготуємо каннеллони, фаршировані куркою і грибами.

Опис приготування:

Спочатку треба приготувати каннеллони - відварити їх до напівготовності, а також начинку - обсмажити гриби, цибуля, куряче філе. Потім змішує з обсмаженої частиною начинки решту складових, фаршируємо каннелоні і відправляємо в духовку запікатися. Упевнений, вам сподобаються каннеллони з куркою і грибами. А кукурудза додасть особливу пікантність. Смачного!

  • Каннеллоні - 10 штук
  • Цибуля - 1 штука
  • Куряче філе - 450 грам
  • Печериці - 200 грам
  • Сир - 100 грам
  • Кукурудза консервована - 4 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Молоко - 400 мілілітрів
  • Сіль, перець, зелень - За смаком
каннеллоні, фаршировані куркою і грибами - фото крок 1
Каннеллоні відваріть до напівготовності і промийте.
каннеллоні, фаршировані куркою і грибами - фото крок 2
Куряче філе, гриби і цибулю дрібно поріжте і обсмажте на олії.
каннеллоні, фаршировані куркою і грибами - фото крок 3
Потім додайте на сковороду кукурудзу, зелень і протушкувати хвилин 10 під кришкою.
каннеллоні, фаршировані куркою і грибами - фото крок 4
Потім начините каннеллони фаршем.
каннеллоні, фаршировані куркою і грибами - фото крок 5
Приготуємо соус - пассеруйте борошно у вершковому маслі, помішуючи поступово влийте молоко і доведіть до кипіння. Додайте тертий сир і заважайте до його повного розплавлення. Poperčite і сіль. Викладені в форму для запікання каннеллони залийте соусом.
каннеллоні, фаршировані куркою і грибами - фото крок 6
Надішліть блюдо в духовку, розігріту до 200 градусів на 20 хвилин. Вийнявши форму з духовки, відразу ж посипте блюдо тертим сиром і дайте трохи постояти, поки сир оплавітся.

Схожі рецепти