Каннеллоні, фаршировані куркою і грибами
(покроковий рецепт з фото)
Багато хто любить ці величезні італійські макарони, призначені для того, щоб їх набивали смакотою. Сьогодні ми приготуємо каннеллони, фаршировані куркою і грибами.
Спочатку треба приготувати каннеллони - відварити їх до напівготовності, а також начинку - обсмажити гриби, цибуля, куряче філе. Потім змішує з обсмаженої частиною начинки решту складових, фаршируємо каннелоні і відправляємо в духовку запікатися. Упевнений, вам сподобаються каннеллони з куркою і грибами. А кукурудза додасть особливу пікантність. Смачного!
- Каннеллоні - 10 штук
- Цибуля - 1 штука
- Куряче філе - 450 грам
- Печериці - 200 грам
- Сир - 100 грам
- Кукурудза консервована - 4 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Молоко - 400 мілілітрів
- Сіль, перець, зелень - За смаком
Каннеллоні відваріть до напівготовності і промийте.
Куряче філе, гриби і цибулю дрібно поріжте і обсмажте на олії.
Потім додайте на сковороду кукурудзу, зелень і протушкувати хвилин 10 під кришкою.
Потім начините каннеллони фаршем.
Приготуємо соус - пассеруйте борошно у вершковому маслі, помішуючи поступово влийте молоко і доведіть до кипіння. Додайте тертий сир і заважайте до його повного розплавлення. Poperčite і сіль. Викладені в форму для запікання каннеллони залийте соусом.
Надішліть блюдо в духовку, розігріту до 200 градусів на 20 хвилин. Вийнявши форму з духовки, відразу ж посипте блюдо тертим сиром і дайте трохи постояти, поки сир оплавітся.