Каннеллоні з сиром і грибами
(покроковий рецепт з фото)
Не знаю, ніж побалувати сім'ю на вечерю? Приготуйте апетитні каннеллони з сиром і грибами в домашніх умовах з хрусткою скоринкою і ніжною начинкою.
Класичний рецепт каннеллони з сиром і грибами в даному випадку доповнений брокколі, однак при бажанні можна використовувати також м'ясний фарш, наприклад. Щоб зробити страву більш соковитим можна приготувати томатний або вершковий соус.
- Каннеллоні - 8-10 штук
- Печериці - 300 грам
- Вершки - 150 мілілітрів
- Сир - 100 грам
- Брокколі - 200 грам (по бажанню)
- Часник - 2-3 зубчиків
- Вершкове масло - 50 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
1. На сковороді розтопити вершкове масло і відправити туди очищений, роздавлений трохи часник. Обсмажити його трохи, але не даючи горіти, і акуратно дістати.
2. Гриби очистити і нарізати невеликими шматочками. Надіслати в розігріте масло і обсмажити хвилин 5-7 на середньому вогні. При бажанні рецепт приготування каннеллони з сиром і грибами можна доповнити також цибулею і подрібненим часником.
3. Брокколі вимити, розділити на суцвіття і опустити в киплячу підсолену воду на 3-4 хвилини, потім відкинути на друшляк. Викласти брокколі до грибів і обсмажити ще хвилини 3. Посолити і поперчити за смаком. Влити вершки, акуратно перемішати і прогріти ще пару хвилин. Потім зняти з вогню і трохи остудити.
4. У киплячій воді з дрібкою солі відварити хвилини 3 каннеллони. Потім воду злити і просушити трохи.
5. Сир натерти на дрібній тертці. Половину додати в начинку і нафарширувати каннеллони.
6. Викласти їх у форму для запікання, змащену вершковим маслом, і присипати сиром. Надіслати форму в розігріту духовку хвилин на 10.
7. Коли каннеллони з сиром і грибами в домашніх умовах готові, їх можна присипати свіжою зеленню і подавати до столу.