Каннеллоні з сиром і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную на замітку любителям італійської кухні відмінний варіант для вечері - рецепт приготування каннеллони з сиром і сиром. Дуже ніжна начинка з хрусткою скоринкою - це смакота.
Зробити каннеллони з сиром і сиром в домашніх умовах можна в двох варіантах - солодкому або солоному. У першому випадку можна додати сухофрукти в начинку і вийде відмінний десерт для дорослих і дітей. Другий варіант представлений в цьому рецепті, однак і його при бажанні можна доповнити улюбленими спеціями або овочами, наприклад.
- Сир - 200 грам
- Сир - 100 грам
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Зелень - 1-2 Ст. Ложок
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Каннеллоні - 10-12 штук
1. Насамперед необхідно підготувати каннеллони і каструлю з водою, яку потрібно довести до кипіння.
2. Каннеллоні відправити в каструлю на 2-3 хвилини, а потім злити воду і остудити трохи.
3. Поки варяться і остигають каннеллони можна зайнятися начинкою. По суті рецепт приготування каннеллони з сиром і сиром відноситься до варіантів на швидку руку. Сир відправити в невелику мисочку і розім'яти виделкою (при бажанні можна протерти через сито). Посолити і поперчити трохи за смаком. Свіжу зелень, попередньо вимиту і просушену, подрібнити і також додати в начинку. Залежно від сухості сиру, додати 1-3 ложки сметани.
4. Сир натерти на тертці і третю частину відправити в начинку.
5. На дно форми викласти тонко нарізане вершкове масло. За допомогою кондитерського мішка або звичайного целофанового пакета зі зрізаним куточком, наповнити каннеллони начинкою.
6. Сир, що засипати зверху. При бажанні каннеллони з сиром і сиром в домашніх умовах можна доповнити соусом Бешамель. Форму відправити в розігріту духовку хвилин на 15. З огляду на, що начинка вже готова, страва повинна лише набути апетитну кірочку.