Каннеллоні з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Тим, хто як і я, в італійській кухні найбільше любить різноманітність сиру, цей рецепт приготування каннеллони з сиром здасться казкою! Справжнє вершкове задоволення без особливих витрат і праці!
Я впевнена, знаючи, як зробити каннеллони з сиром, ви зможете удосконалити даний рецепт, відповідно до своїх уподобань, - я, наприклад, до соусу іноді додаю нарізані кубиками помідори, а влітку - кабачки. Крім того, для такого простого рецепту каннеллони з сиром, сам сир можна взагалі в соус не додавати, - нарізати кубиками і нафарширувати каннелоні. Словом, удачі вам!
- Каннелони - 200 грам
- Цибуля зелена - 50 грам
- Сир твердий - 100 грам
- Бринза - 100 грам
- Зелень - 50 грам
- Вершки - 50 грам
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Італійські трави - За смаком
1. Звичайний твердий сир трьом на крупній тертці і відразу поділяємо на дві частини - однієї ми будемо посипати каннелоні зверху. Бринзу нарізаємо дрібними кубиками.
2. Зелень, часник і цибулю моєму, чистим, дрібно нарізаємо.
3. В окремій мисочці змішаємо вершки зі спеціями, сіллю і перцем.
4. А тепер змішаємо бринзу, частина тертого сиру, подрібнену зелень, цибуля і часник між собою, заливаємо отриманим соусом. Якщо здасться мало вершків - можна розбавити бульйоном або водою.
5. Виливаємо соус в форму для запікання, занурюємо в нього каннелоні так, щоб вони заповнилися зсередини шматочками сиру і зелені. Посипаємо сиром, що залишився - і в духовку на 30 хвилин.
6. Подаємо, посипавши свіжою зеленню або полив соусом.