Каннеллоні з куркою і сирним сиром
(покроковий рецепт з фото)
Хочу сьогодні вам розповісти, як приготувати каннеллони з куркою і сирним сиром - смачне і ситне блюдо. Впевнена, у вас в домашніх умовах вийде створити цей, не побоюся цього слова, шедевр!
Розповім вам, як приготувати каннеллони з куркою і сирним сиром. Впевнена, вам цей рецепт припаде до душі! мені бачиться, що це ідеальний варіант страви для романтичної вечері вдома: і смачно, і ароматний, а вже як вишукано - словами не передати! Але навіть якщо романтика - це не про вас, буде відмінне блюдо на сімейний обід!
- Каннеллоні - 250 грам
- Шпинат - 100 грам
- Крем - 150 грам
- Сир сирний - 200 грам (половину - в начинку, половину - для сирної скоринки)
- Сир твердий - 50 грам
- Курячий фарш - 500 грам
- Спеції - За смаком
- Соус "бешамель" - 200 грам
1. Зробимо начинку. Для цього на рослинній олії обсмажити фарш разом зі спеціями. Коли вся рідина випарується, додамо шпинат, сметану і тертий твердий сир, тушкуємо на маленькому вогні, поки суміш не стане густою. Після цього трохи остудити, додамо сирний сир, перемішаємо - і ось така вийде начинка.
2. Начинку я помістила в спеціальний кулінарний мішок. Дістаємо тепер каннелоні, і кожну трубочку фаршируємо цією сумішшю.
3. Далі викладаємо трубочки в форму для запікання, зверху заливаємо соус "бешамель" і посипаємо сиром, що залишився.
4. Запікаємо півгодини при температурі 200 градусів.
5. Ось така виходить краса. Смачного!