Рецепт Каннеллоні з куркою фото

Каннеллоні з куркою
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Молочні продукти , Птах , Курка , Макарони
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Рецепт приготування каннеллони з куркою. Таке блюдо користується великою популярністю в Італії.

Опис приготування:

Італійська кухня дуже різноманітна. Каннеллоні - великі трубочки, які начиняє начинкою з кукурудзи і курки.

  • Каннеллоні - 10 штук
  • Курка - 450 грам
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Консервована кукурудза - 4 Ст. Ложки
  • Сир - 50 грам
  • Перець, зелень, сіль - За смаком
  • Молоко - 400 мілілітрів (соус)
  • Борошно - 2 Ст. Ложки (соус)
  • Сир - 50 грам (соус)
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки (соус)
каннеллоні з куркою - фото крок 1
1. Приготовим начинку. Дрібно нарізаємо курку. Очищаємо і дрібно нарізаємо цибулю, на сковороді з рослинним маслом тушкуємо разом з куркою. Додаємо сюди кукурудзу і подрібнену зелень. Хвилин 10 тушкуємо під кришкою.
каннеллоні з куркою - фото крок 2
2. До напівготовності відварюємо каннеллони (стежимо за інструкцією на упаковці). У холодній воді промиваємо підлозі готові каннеллони. Каннеллоні начиняє фаршем.
каннеллоні з куркою - фото крок 3
3. Приготуємо соус. У вершковому маслі пасеруємо борошно, вливаємо молоко (тонкою цівкою і постійно помішувати), закип'ятити. У соусі розтопити тертий сир, помішувати. Перчимо і солимо.
каннеллоні з куркою - фото крок 4
4. Каннеллоні поливаємо соусом, можна посипати тертим сиром, і при температурі двісті градусів запікаємо в духовці, приблизно хвилин 20.
каннеллоні з куркою - фото крок 5
5. Потім каннеллони кладемо в тарілки, і подаємо до столу.

Схожі рецепти