Каннеллоні з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування каннеллони з куркою. Таке блюдо користується великою популярністю в Італії.
Італійська кухня дуже різноманітна. Каннеллоні - великі трубочки, які начиняє начинкою з кукурудзи і курки.
- Каннеллоні - 10 штук
- Курка - 450 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Консервована кукурудза - 4 Ст. Ложки
- Сир - 50 грам
- Перець, зелень, сіль - За смаком
- Молоко - 400 мілілітрів (соус)
- Борошно - 2 Ст. Ложки (соус)
- Сир - 50 грам (соус)
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки (соус)
1. Приготовим начинку. Дрібно нарізаємо курку. Очищаємо і дрібно нарізаємо цибулю, на сковороді з рослинним маслом тушкуємо разом з куркою. Додаємо сюди кукурудзу і подрібнену зелень. Хвилин 10 тушкуємо під кришкою.
2. До напівготовності відварюємо каннеллони (стежимо за інструкцією на упаковці). У холодній воді промиваємо підлозі готові каннеллони. Каннеллоні начиняє фаршем.
3. Приготуємо соус. У вершковому маслі пасеруємо борошно, вливаємо молоко (тонкою цівкою і постійно помішувати), закип'ятити. У соусі розтопити тертий сир, помішувати. Перчимо і солимо.
4. Каннеллоні поливаємо соусом, можна посипати тертим сиром, і при температурі двісті градусів запікаємо в духовці, приблизно хвилин 20.
5. Потім каннеллони кладемо в тарілки, і подаємо до столу.