Рецепт Каннеллоні на сковороді фото

Каннеллоні на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Макарони, Каннеллоні
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Шукайте смачний і швидкий варіант обіду або вечері? Тоді зверніть увагу на цей простий рецепт каннеллони на сковороді з цукіні. Це корисне і апетитне блюдо для всієї родини.

Цей рецепт приготування каннеллони на сковороді сміливо можна вважати варіантом на швидку руку. При бажанні начинку можна доповнити м'ясним фаршем або рибою, наприклад.

1. Для початку необхідно довести до кипіння воду і злегка її посолити. Відправити туди каннеллони на 2-3 хвилини. Потім відкинути їх на друшляк і остудити.

2. Начинку приготувати так також вельми просте. Цукіні вимити, просушити і нарізати невеликими кубиками (використовувати можна також кабачки і баклажани, проте останні краще заздалегідь залишити в солі, а потім ретельно промити, щоб прибрати гіркоту).

3. Сир натерти на середній тертці і половину додати до цукккіні.

4. Вбити яйце, посолити і поперчити за смаком.

5. Пір'я зеленої цибулі вимити, просушити і подрібнити. Додати в начинку разом з сушеними травами або іншими спеціями за смаком.

6. На сковороду налити трохи оливкового масла і розігріти. Тим часом наповнити каннеллони начинкою.

7. Викласти їх на сковороду і обсмажити по парі хвилин з кожного боку.

8. Потім додати томатний соус і тушкувати на повільному вогні під кришкою.

9. Для 10 хвилин до готовності присипати тертим сиром і знову накрити кришкою. Важливо, щоб каннеллони на сковороді в домашніх умовах були під час приготування в соусі, інакше вони можуть висохнути.

10. Готову страву присипати свіжою зеленню і можна подавати до столу.

Смачного!

  • Каннеллоні - 5-6 штук
  • Цукіні - 1 штука
  • Сир - 200 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Томатний соус - 200 грам
  • Цибуля зелена - 1 щіпка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Сушені трави - 1 щіпка
Цей рецепт приготування каннеллони на сковороді сміливо можна вважати варіантом на швидку руку. При бажанні начинку можна доповнити м'ясним фаршем або рибою, наприклад.

1. Для початку необхідно довести до кипіння воду і злегка її посолити. Відправити туди каннеллони на 2-3 хвилини. Потім відкинути їх на друшляк і остудити.

2. Начинку приготувати так також вельми просте. Цукіні вимити, просушити і нарізати невеликими кубиками (використовувати можна також кабачки і баклажани, проте останні краще заздалегідь залишити в солі, а потім ретельно промити, щоб прибрати гіркоту).

3. Сир натерти на середній тертці і половину додати до цукккіні.

4. Вбити яйце, посолити і поперчити за смаком.

5. Пір'я зеленої цибулі вимити, просушити і подрібнити. Додати в начинку разом з сушеними травами або іншими спеціями за смаком.

6. На сковороду налити трохи оливкового масла і розігріти. Тим часом наповнити каннеллони начинкою.

7. Викласти їх на сковороду і обсмажити по парі хвилин з кожного боку.

8. Потім додати томатний соус і тушкувати на повільному вогні під кришкою.

9. Для 10 хвилин до готовності присипати тертим сиром і знову накрити кришкою. Важливо, щоб каннеллони на сковороді в домашніх умовах були під час приготування в соусі, інакше вони можуть висохнути.

10. Готову страву присипати свіжою зеленню і можна подавати до столу.

Смачного!

Схожі рецепти