Рецепт Каннеллоні від Юлії Висоцької фото

Каннеллоні від Юлії Висоцької
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо , Свинина , Каннеллоні
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 5 хв.

Я завжди була переконана, що італійська кухня - це прості рецепти. Особливо в наш час, коли в магазині можна купити будь-які інгредієнти. Нещодавно я спробувала новий варіант, дивіться і вчіться!

Опис приготування:

Про те, як приготувати каннеллони від Юлії Висоцької, ви дізнаєтеся з покрокової інструкції. Начинка буде зроблена з м'яса, і куди ж без ароматних приправ! В такому блюді також не обійтися без заливки і сиру. Як я і казала вище, робиться все просто, а вам лише необхідно знайти потрібні продукти.

  • Свинина - 400 грам (м'якоть)
  • Сир "Кулі" - 70 грам
  • Томатний сік - 150 мілілітрів
  • Вершки - 150 мілілітрів
  • Каннеллоні - 9 штук
  • Сир "Гран Падано" - 4 Ст. Ложки
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Чорний мелений перець - 1 щіпка
  • Базилік сушений - 2 щіпки
каннеллоні від Юлії Висоцької - фото крок 1
М'ясо перекрутити в фарш разом з цибулею в м'ясорубці.
каннеллоні від Юлії Висоцької - фото крок 2
Потім в фарш додайте дрібку базиліка, перець і сир"Чечіль" шматочками. Все перемішайте.
каннеллоні від Юлії Висоцької - фото крок 3
Каннеллоні наповніть фаршем.
каннеллоні від Юлії Висоцької - фото крок 4
У форму для випічки викладіть залишився фарш на дно. Зверху розподіліть каннеллони.
каннеллоні від Юлії Висоцької - фото крок 5
Зробіть заливку, змішавши томатний сік з вершками.
каннеллоні від Юлії Висоцької - фото крок 6
Влийте заливку в форму для випічки. Зверху засипте сир і базилік.
каннеллоні від Юлії Висоцької - фото крок 7
Запікайте блюдо 45 хвилин при 180 градусах в духовці. Смачного!

Схожі рецепти