Каннеллоні від Юлії Висоцької
(покроковий рецепт з фото)
Я завжди була переконана, що італійська кухня - це прості рецепти. Особливо в наш час, коли в магазині можна купити будь-які інгредієнти. Нещодавно я спробувала новий варіант, дивіться і вчіться!
Про те, як приготувати каннеллони від Юлії Висоцької, ви дізнаєтеся з покрокової інструкції. Начинка буде зроблена з м'яса, і куди ж без ароматних приправ! В такому блюді також не обійтися без заливки і сиру. Як я і казала вище, робиться все просто, а вам лише необхідно знайти потрібні продукти.
- Свинина - 400 грам (м'якоть)
- Сир "кулі" - 70 грам
- Томатний сік - 150 мілілітрів
- Вершки - 150 мілілітрів
- Каннеллоні - 9 штук
- Сир "гран Падано" - 4 Ст. Ложки
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Чорний мелений перець - 1 щіпка
- Базилік сушений - 2 щіпки
М'ясо перекрутити в фарш разом з цибулею в м'ясорубці.
Потім в фарш додайте дрібку базиліка, перець і сир "чечіль" шматочками. Все перемішайте.
Каннеллоні наповніть фаршем.
У форму для випічки викладіть залишився фарш на дно. Зверху розподіліть каннеллони.
Зробіть заливку, змішавши томатний сік з вершками.
Влийте заливку в форму для випічки. Зверху засипте сир і базилік.
Запікайте блюдо 45 хвилин при 180 градусах в духовці. Смачного!