Чіабатта від Юлії Висоцької
(покроковий рецепт з фото)
Юлія Висоцька - одна з найвідоміших кулінарних провідних в нашій країні. Вона пропонує робити безліч цікавих рецептів, які бувають як складні, так і дуже прості. Цей досить простий.
Прочитайте про те, як приготувати чіабатту від Юлії Висоцької. Якщо ви раніше робили таку випічку, то будете здивовані тому, що виходить за все з 4-х інгредієнтів. Італійський хліб підкорить вас хрусткою скоринкою і м'яким тестом всередині. З нього можна робити смачні бутерброди.
- Борошно - 500 грам
- Дріжджі сухі - 7 грам
- Вода - 370 мілілітрів
- Сіль морська або йодована - 0, 5 Ст. Ложки
Воду перемішайте з дріжджами в глибокому посуді.
Додайте в воду велику частину борошна. Замішайте тісто. Потім всипте борошно і сіль. Все перемішайте.
Тісто поставте під кришку або плівку. Залиште його в теплому місці на 1, 5 годину.
На деко розкладіть пергаментний папір. Присипте її борошном. Тісто, що підійшло, НЕ розминаючи, викладіть на деко. Зробіть приблизно овальну форму. Тісто м'яти не треба! Інакше воно не вийде повітряним. Зверху присипте його борошном.
Запікайте чіабатту при 240 градусах в духовці протягом 35-40 хвилин. Італійський хліб готовий! приємною дегустації!