Капустяні котлети від Юлії Висоцької
(покроковий рецепт з фото)
Поспішаю розповісти про дуже класний рецепт всім шанувальникам овочевих котлеток. Ніжні, з хрусткою скоринкою, дуже апетитні і дійсно неймовірно смачні. Спробуйте обов'язково повторити вдома.
Перед вами цікава і нескладна ідея, як приготувати капустяні котлети від Юлії Висоцької. Усе, хто знайомий з цією телеведучої, напевно знають, що її рецепти завжди чудові. Весь процес займе у вас не більше півгодини. До речі, в якості основи можна використовувати не тільки білокачанну, але і пекінську або кольорову капусту.
- Капуста - 300 грам
- Крупа манна - 50-60 грам
- Яйце - 1 штука
- Бульйон - 1.5 склянки
- Сіль і спеції - За смаком
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
1. Вимийте, обсушити капусту, подрібніть її за допомогою блендера або м'ясорубки.
2. Вбийте яйце, додайте за смаком сіль і улюблені спеції. Всипте манну крупу.
3. Ретельно все перемішайте і залиште хвилин на 7-10, щоб манка набухла.
4. На сковороді розігрійте олію. Сформуйте вологими руками котлетки, викладіть їх на сковороду і обсмажте на середньому вогні до рум'яності з двох сторін.
5. Після влийте на сковороду гарячий бульйон, накрийте кришкою і залиште на повільному вогні котлетки ще хвилин на 10-12.
6. Ось такі прості, але дуже апетитні котлетки вийшли в результаті.