Рецепт Капустяні котлети від Юлії Висоцької фото

Капустяні котлети від Юлії Висоцької
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Капуста
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Котлети

Поспішаю розповісти про дуже класний рецепт всім шанувальникам овочевих котлеток. Ніжні, з хрусткою скоринкою, дуже апетитні і дійсно неймовірно смачні. Спробуйте обов'язково повторити вдома.

Перед вами цікава і нескладна ідея, як приготувати капустяні котлети від Юлії Висоцької. Усе, хто знайомий з цією телеведучої, напевно знають, що її рецепти завжди чудові. Весь процес займе у вас не більше півгодини. До речі, в якості основи можна використовувати не тільки білокачанну, але і пекінську або кольорову капусту.

  • Капуста - 300 грам
  • Крупа манна - 50-60 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Бульйон - 1.5 склянки
  • Сіль і спеції - За смаком
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
капустяні котлети від Юлії Висоцької - фото крок 1
1. Вимийте, обсушити капусту, подрібніть її за допомогою блендера або м'ясорубки.
капустяні котлети від Юлії Висоцької - фото крок 2
2. Вбийте яйце, додайте за смаком сіль і улюблені спеції. Всипте манну крупу.
капустяні котлети від Юлії Висоцької - фото крок 3
3. Ретельно все перемішайте і залиште хвилин на 7-10, щоб манка набухла.
капустяні котлети від Юлії Висоцької - фото крок 4
4. На сковороді розігрійте олію. Сформуйте вологими руками котлетки, викладіть їх на сковороду і обсмажте на середньому вогні до рум'яності з двох сторін.
капустяні котлети від Юлії Висоцької - фото крок 5
5. Після влийте на сковороду гарячий бульйон, накрийте кришкою і залиште на повільному вогні котлетки ще хвилин на 10-12.
капустяні котлети від Юлії Висоцької - фото крок 6
6. Ось такі прості, але дуже апетитні котлетки вийшли в результаті.

Схожі рецепти