Рецепт Рибні котлети з тріски від Юлії Висоцької фото

Рибні котлети з тріски від Юлії Висоцької
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Для діабетиків
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 2
Час приготування: 45 хв.

Якщо ви вирішили порадувати своїх домочадців рибними котлетами, то придивіться уважніше до цього рецепту рибних котлет з тріски від Юлії Висоцької. Вони неймовірно смачні і апетитні.

Опис приготування:

Це дуже зручний і нескладний рецепт рибних котлет з тріски від Юлії Висоцької. У замороженому вигляді тріска завжди є у продажу. Після придбання і розморожування тріски, варто її віджати, щоб зайва волога пішла. Якщо ж ви купили філе, то фарш буде приготовлений значно швидше. Сухарики можна змолоти самостійно, тоді котлети будуть більш хрусткими і соковитими. Котлетки виходять повітряними, ніжними, так і тануть у роті.

  • Гарячкові файл - 600 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Кріп - За смаком
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Часник - 1 зубчик
  • Білий хліб без кірки - 100 грам
  • Молоко - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Чорний перець - За смаком
рибні котлети з тріски від Юлії Висоцької - фото крок 1
1. Перед тим як приготувати рибні котлети з тріски від Юлії Висоцької, підготуйте філе. Для цього зріжте з кістки всю м'якоть риби. Фарш готуйте вручну. Порубати ножем філе тріски на дрібні шматочки.
рибні котлети з тріски від Юлії Висоцької - фото крок 2
2. Замочіть в молоці білий хліб, попередньо зрізавши з нього скоринку. Підготуйте жовтки, цибуля, подрібнений в кашку, дрібно нарізаний часник. Дрібно поріжте кріп (без стебел). З'єднайте ці інгредієнти з рубаною тріскою. Додайте м'яке вершкове масло. Перемішайте. Додати сіль. Поперчіть (за смаком). Вимісити фарш.
рибні котлети з тріски від Юлії Висоцької - фото крок 3
3. Збийте білки, додавши до них трохи солі, до утворення густої, стійкої маси.
рибні котлети з тріски від Юлії Висоцької - фото крок 4
4. Збиті білки обережно вмішати в фарш.
рибні котлети з тріски від Юлії Висоцької - фото крок 5
5. Сформуйте невеликі круглі котлети. Обваляйте їх в мелених сухарях. На розігріту сковорідку влийте рослинне масло. Викладіть котлети, обсмажте їх з одного боку (вогонь нехай середнім) до появи золотистої скоринки. Переверните. Зробіть маленький вогонь. Накрийте кришкою і продовжуйте готувати.
рибні котлети з тріски від Юлії Висоцької - фото крок 6
6. Як тільки котлети будуть готові, зніміть їх з вогню і викладіть в тарілку. Смачного!

Схожі рецепти