Рибні котлети з тріски від Юлії Висоцької
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви вирішили порадувати своїх домочадців рибними котлетами, то придивіться уважніше до цього рецепту рибних котлет з тріски від Юлії Висоцької. Вони неймовірно смачні і апетитні.
Це дуже зручний і нескладний рецепт рибних котлет з тріски від Юлії Висоцької. У замороженому вигляді тріска завжди є у продажу. Після придбання і розморожування тріски, варто її віджати, щоб зайва волога пішла. Якщо ж ви купили філе, то фарш буде приготовлений значно швидше. Сухарики можна змолоти самостійно, тоді котлети будуть більш хрусткими і соковитими. Котлетки виходять повітряними, ніжними, так і тануть у роті.
- Гарячкові файл - 600 грам
- Яйця - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Кріп - За смаком
- Вершкове масло - 50 грам
- Часник - 1 зубчик
- Білий хліб без кірки - 100 грам
- Молоко - За смаком
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
1. Перед тим як приготувати рибні котлети з тріски від Юлії Висоцької, підготуйте філе. Для цього зріжте з кістки всю м'якоть риби. Фарш готуйте вручну. Порубати ножем філе тріски на дрібні шматочки.
2. Замочіть в молоці білий хліб, попередньо зрізавши з нього скоринку. Підготуйте жовтки, цибуля, подрібнений в кашку, дрібно нарізаний часник. Дрібно поріжте кріп (без стебел). З'єднайте ці інгредієнти з рубаною тріскою. Додайте м'яке вершкове масло. Перемішайте. Додати сіль. Поперчіть (за смаком). Вимісити фарш.
3. Збийте білки, додавши до них трохи солі, до утворення густої, стійкої маси.
4. Збиті білки обережно вмішати в фарш.
5. Сформуйте невеликі круглі котлети. Обваляйте їх в мелених сухарях. На розігріту сковорідку влийте рослинне масло. Викладіть котлети, обсмажте їх з одного боку (вогонь нехай середнім) до появи золотистої скоринки. Переверните. Зробіть маленький вогонь. Накрийте кришкою і продовжуйте готувати.
6. Як тільки котлети будуть готові, зніміть їх з вогню і викладіть в тарілку. Смачного!