Каннеллоні фаршировані

Каннеллоні фаршировані
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 45 хв.
Як тільки ці макаронні вироби з'явилися на прилавках магазинів, то відразу ж отримали величезну популярність. Їх можна фарширувати будь-якими начинками, ну а я пропоную вам свій простий рецепт.

опис приготування:

Якщо ви вже не раз бачили в магазині ці веселі макарони, але не знаю,, як правильно їх готувати, тоді в цьому рецепті я з задоволенням розповім вам, як зробити каннеллони фаршировані. Найбільший з них плюс в тому, що в якості начинки ви можете вибрати абсолютно будь-які інгредієнти на ваш смак, в іншому технологія приготування одна і та ж. Складного в цьому рецепті немає абсолютно нічого, готувати такі макарони ви можете як за допомогою духовки, так і на сковороді або в каструлі. Ну а кінцевий результат в будь-якому випадку вразить вас не тільки відмінним смаком, але і вельми симпатичним зовнішнім виглядом, так що з цим простим рецептом каннеллони фаршированих ви легко зробите романтичну вечерю для своєї другої половинки.

  • каннеллоні— 8 штук(1 упаковка )
  • брокколі— 400 грам
  • печериці— 300 грам
  • вершки 15%  — 150 мілілітрів
  • сир твердий— 50 грам
  • часник— 3 зубчики
  • Вершкове масло— 2 Ст. ложки
  • Перець чорний мелений— 0,5 чайних ложки
  • сіль— 0,5 чайних ложки
  • базилік сушений— 2-3 Щепоток
каннеллоні фаршировані - фото крок 1 Для початку підготуємо всі інгредієнти: брокколі поділяємо на суцвіття і відварюємо протягом 2-3 хвилин, гриби промиваємо і ріжемо на частини. Сковороду ставимо на вогонь і розтоплюємо в ній вершкове масло, викладаємо злегка роздавлені зубчики часнику і обсмажуємо його зовсім небагато, потім виймаємо.

каннеллоні фаршировані - фото крок 2 Тепер кладемо на сковороду гриби і смажимо їх на сильному вогні 8-10 хвилин, потім вливаємо вершки.

каннеллоні фаршировані - фото крок 3 приблизно через 2 хвилини додаємо брокколі, солимо і перчимо, перемішуємо і знімаємо з вогню, накриваємо сковорідку кришкою.

каннеллоні фаршировані - фото крок 4 Тепер нам необхідно відварити каннеллони так, щоб вони були майже готові, але не розвалювалися в руках. Зазвичай на це йде 6-8 хвилин, але ви обов'язково врахуйте час, рекомендоване на упаковці. Готові каннеллони промиваємо під холодною водою і висушуємо.

каннеллоні фаршировані - фото крок 5 Акуратно фаршируємо каннеллони приготовленої начинкою.

каннеллоні фаршировані - фото крок 6 Викладаємо їх на деко або в форму для запікання, посипаємо тертим сиром і сушеним базиліком.

каннеллоні фаршировані - фото крок 7 Ставимо каннеллони в розігріту до 200 градусів духовку на 10 хвилин, запікаємо до золотистої скоринки. Готову страву подаємо до столу і насолоджуємося неповторним смаком. Смачного! Дивитися рецепт повністью

Схожі рецепти

Каннеллоні, фаршировані куркою і грибами

Каннеллоні, фаршировані куркою і грибами

Багато хто любить ці величезні італійські макарони, призначені для того, щоб їх набивали смакотою. Сьогодні ми приготуємо каннеллони, фаршировані куркою і грибами. опис приготування: Спочатку треба приготувати каннеллони — відварити їх до напівготовності, а також начинку — обсмажити гриби, циб...

читати далі
Каннеллоні під соусом «бешамель»

Каннеллоні під соусом «бешамель»

Хочете повторити на своїй кухні неймовірно смачне і абсолютно нескладне італійська страва? Тоді ось вам рецепт приготування каннеллони під соусом "; Бешамель" з м'ясною начинкою. опис приготування: Любителям макаронів це блюдо точно припаде до смаку. Завдяки цікавій подачі, каннеллони під соус...

читати далі
Каннеллоні під соусом

Каннеллоні під соусом

Всім любителям італійської кухні пропоную звернути увагу на цей класичний варіант, як приготувати каннеллони під соусом з куркою, шпинатом і рікоттою. опис приготування: Якщо вам ще не доводилося готувати каннеллони під соусом в домашніх умовах, то цей рецепт вам обов'язково варто повторити. В...

читати далі
Каннеллоні під томатним соусом

Каннеллоні під томатним соусом

Каннелони — традиційні італійські трубочки-макарони, які готують з різними начинками. Пропоную чудовий рецепт фаршированих сирною начинкою каннелоні під пікантним томатним соусом! опис приготування: Даний рецепт максимально наближений до класичного варіанту, як приготувати каннеллони під томат...

читати далі
Каннеллоні по-неаполітанські

Каннеллоні по-неаполітанські

На мій погляд, одне з найсмачніших італійських страв — це каннеллони по-неаполітанські. Приготувати його не складніше, ніж будь-які інші каннеллони, проте смак… Словами не передати, треба спробувати! опис приготування: Якщо ви поїдете в Неаполь, то в будь-якому поважному закладі вам подадуть к...

читати далі