Каннеллоні фаршировані
(покроковий рецепт з фото)
Як тільки ці макаронні вироби з'явилися на прилавках магазинів, то відразу ж отримали величезну популярність. Їх можна фарширувати будь-якими начинками, ну а я пропоную вам свій простий рецепт.
Якщо ви вже не раз бачили в магазині ці веселі макарони, але не знаю, , як правильно їх готувати, тоді в цьому рецепті я з задоволенням розповім вам, як зробити каннеллони фаршировані. Найбільший з них плюс в тому, що в якості начинки ви можете вибрати абсолютно будь-які інгредієнти на ваш смак, в іншому технологія приготування одна і та ж. Складного в цьому рецепті немає абсолютно нічого, готувати такі макарони ви можете як за допомогою духовки, так і на сковороді або в каструлі. Ну а кінцевий результат в будь-якому випадку вразить вас не тільки відмінним смаком, але і вельми симпатичним зовнішнім виглядом, так що з цим простим рецептом каннеллони фаршированих ви легко зробите романтичну вечерю для своєї другої половинки.
- Каннеллоні - 8 штук(1 упаковка )
- Брокколі - 400 грам
- Печериці - 300 грам
- Вершки 15% - 150 мілілітрів
- Сир твердий - 50 грам
- Часник - 3 зубчики
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Перець чорний мелений - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Базилік сушений - 2-3 Щепоток