Рецепт Каннеллоні фаршировані фото

Каннеллоні фаршировані
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Макарони
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, Романтична вечеря, Святковий обід
Гарячі страви, Фаршировані

Як тільки ці макаронні вироби з'явилися на прилавках магазинів, то відразу ж отримали величезну популярність. Їх можна фарширувати будь-якими начинками, ну а я пропоную вам свій простий рецепт.

Якщо ви вже не раз бачили в магазині ці веселі макарони, але не знаю, , як правильно їх готувати, тоді в цьому рецепті я з задоволенням розповім вам, як зробити каннеллони фаршировані. Найбільший з них плюс в тому, що в якості начинки ви можете вибрати абсолютно будь-які інгредієнти на ваш смак, в іншому технологія приготування одна і та ж. Складного в цьому рецепті немає абсолютно нічого, готувати такі макарони ви можете як за допомогою духовки, так і на сковороді або в каструлі. Ну а кінцевий результат в будь-якому випадку вразить вас не тільки відмінним смаком, але і вельми симпатичним зовнішнім виглядом, так що з цим простим рецептом каннеллони фаршированих ви легко зробите романтичну вечерю для своєї другої половинки.

  • Каннеллоні - 8 штук(1 упаковка )
  • Брокколі - 400 грам
  • Печериці - 300 грам
  • Вершки 15% - 150 мілілітрів
  • Сир твердий - 50 грам
  • Часник - 3 зубчики
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Перець чорний мелений - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Базилік сушений - 2-3 Щепоток
каннеллоні фаршировані - фото крок 1
Для початку підготуємо всі інгредієнти: брокколі поділяємо на суцвіття і відварюємо протягом 2-3 хвилин, гриби промиваємо і ріжемо на частини. Сковороду ставимо на вогонь і розтоплюємо в ній вершкове масло, викладаємо злегка роздавлені зубчики часнику і обсмажуємо його зовсім небагато, потім виймаємо.
каннеллоні фаршировані - фото крок 2
Тепер кладемо на сковороду гриби і смажимо їх на сильному вогні 8-10 хвилин, потім вливаємо вершки.
каннеллоні фаршировані - фото крок 3
Приблизно через 2 хвилини додаємо брокколі, солимо і перчимо, перемішуємо і знімаємо з вогню, накриваємо сковорідку кришкою.
каннеллоні фаршировані - фото крок 4
Тепер нам необхідно відварити каннеллони так, щоб вони були майже готові, але не розвалювалися в руках. Зазвичай на це йде 6-8 хвилин, але ви обов'язково врахуйте час, рекомендоване на упаковці. Готові каннеллони промиваємо під холодною водою і висушуємо.
каннеллоні фаршировані - фото крок 5
Акуратно фаршируємо каннеллони приготовленої начинкою.
каннеллоні фаршировані - фото крок 6
Викладаємо їх на деко або в форму для запікання, посипаємо тертим сиром і сушеним базиліком.
каннеллоні фаршировані - фото крок 7
Ставимо каннеллони в розігріту до 200 градусів духовку на 10 хвилин, запікаємо до золотистої скоринки. Готову страву подаємо до столу і насолоджуємося неповторним смаком. Смачного!

Схожі рецепти