Каннеллоні з фаршем під сиром
(покроковий рецепт з фото)
Розповім сьогодні, як приготувати фаршировані макарони каннеллони в домашніх умовах. Спробуйте і ви не пошкодуєте! смачний, ситний і такий ароматний варіант вечері або обіду!
До вашої уваги - рецепт приготування фаршированих макаронів каннеллони в домашніх умовах. Насправді, готувати цю страву дуже просто - начинка схожа на ту, що ми кладемо в млинчики, а вже й самі каннеллони - ніяка не екзотика, а просто дуже великі макарони. Спробуйте, смачно і ситно, та й назва яке!
- Каннелони - 250 грам
- Фарш - 500 грам
- Помідори - 300 грам
- Сир твердий - 150 грам
- Вершкове масло - 30 грам
- Молоко - 600 мілілітрів
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком
1. Приготовим начинку. Згасимо фарш, перетерті в пюре (без шкурок) помідори, а також цибулю, часник і спеції. Хто любить - цибуля можна окремо засмажити. Начинку охолоджуємо до трохи теплого стану. Вона повинна бути соковитою, з рідиною.
2. Викладаємо трубочки каннелоні на деко, наповнивши кожну нашої начинкою.
3. Для соусу-заливки розтопити вершкове масло, обсмажити в ньому борошно, а коли вона стане золотистою, додамо молоко і спеції. Тушкуємо до загустіння і заливаємо каннеллони. Всі разом відправимо в духовку, розігріту до 180 градусів на півгодини.
4. Потім дістаємо, посипаємо тертим сиром, і знову відправляємо в духовку на 5 хвилин.
5. Готово! Смачного!