Рецепт Каннеллоні з фаршем під сиром фото

Каннеллоні з фаршем під сиром
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Каннеллоні
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Розповім сьогодні, як приготувати фаршировані макарони каннеллони в домашніх умовах. Спробуйте і ви не пошкодуєте! смачний, ситний і такий ароматний варіант вечері або обіду!

Опис приготування:

До вашої уваги - рецепт приготування фаршированих макаронів каннеллони в домашніх умовах. Насправді, готувати цю страву дуже просто - начинка схожа на ту, що ми кладемо в млинчики, а вже й самі каннеллони - ніяка не екзотика, а просто дуже великі макарони. Спробуйте, смачно і ситно, та й назва яке!

  • Каннелони - 250 грам
  • Фарш - 500 грам
  • Помідори - 300 грам
  • Сир твердий - 150 грам
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Молоко - 600 мілілітрів
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Спеції - За смаком
каннеллоні з фаршем під сиром - фото крок 1
1. Приготовим начинку. Згасимо фарш, перетерті в пюре (без шкурок) помідори, а також цибулю, часник і спеції. Хто любить - цибуля можна окремо засмажити. Начинку охолоджуємо до трохи теплого стану. Вона повинна бути соковитою, з рідиною.
каннеллоні з фаршем під сиром - фото крок 2
2. Викладаємо трубочки каннелоні на деко, наповнивши кожну нашої начинкою.
каннеллоні з фаршем під сиром - фото крок 3
3. Для соусу-заливки розтопити вершкове масло, обсмажити в ньому борошно, а коли вона стане золотистою, додамо молоко і спеції. Тушкуємо до загустіння і заливаємо каннеллони. Всі разом відправимо в духовку, розігріту до 180 градусів на півгодини.
каннеллоні з фаршем під сиром - фото крок 4
4. Потім дістаємо, посипаємо тертим сиром, і знову відправляємо в духовку на 5 хвилин.
каннеллоні з фаршем під сиром - фото крок 5
5. Готово! Смачного!

Схожі рецепти