Рецепт Каннеллоні з фаршем в духовці фото

Каннеллоні з фаршем в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо , Макарони , Фарш
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , Святковий обід
Гарячі страви , Макаронні вироби , Страви з начинкою
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Я, як справжній любитель італійської пасти, обожнюю і частенько готую каннеллони з фаршем в духовці, а якщо ви ще ніколи не робили це приголомшливе блюдо, обов'язково спробуйте його приготувати.

Опис приготування:

Якщо чесно, раніше я ніколи не думала, що паста може бути такою смачною і виглядати так красиво і апетитно. Але коли я почала цікавитися італійською кухнею і вперше приготувала каннеллони з фаршем в духовці в домашніх умовах, це блюдо моментально стало одним з моїх найулюбленіших. Воно настільки смачне, ароматне і яскраве, що тільки від одного його виду піднімається настрій і з'являється апетит, причому як у дорослих, так і у дітей. Тому зараз я розповім вам, як зробити каннеллони з фаршем в духовці, а ви обов'язково порадуйте найближчим часом таким приголомшливим блюдом свою сім'ю.

  • Каннеллоні - 12-14 штук
  • Фарш м'ясний - 450-500 грам (яловичина або свинина + яловичина)
  • Перець болгарський червоний - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Соус томатний - 450 грам
  • Листя розмарину - 5-6 штук
  • Гілочка чебрецю - 1 штука
  • Вустерський соус - 1 Ст. Ложка
  • Перець чорний мелений - 1 Чайна ложка
  • Базилік сушений - 0, 5 чайних ложки
  • Орегано сушений - 0, 5 чайних ложки
  • Масло оливкове - 1 Ст. Ложка (для смаження)
  • Пармезан тертий - 2/3 склянки
  • Сіль - - За смаком
каннеллоні з фаршем в духовці - фото крок 1
Почніть з того, Поставте на вогонь сковороду і розігрійте в ній трохи оливкового масла, викладіть на сковороду фарш і смажте його, помішуючи. Поки фарш обсмажують, ми чистимо і нарізаємо на шматки ріпчасту цибулю і червоний перець, подрібнюємо овочі до стану пюре в блендері. Коли фарш трохи підсмажиться і змінить колір з рожевого на більш блідий, додайте до нього перемелені овочі.
каннеллоні з фаршем в духовці - фото крок 2
Продовжуємо смажити фарш доти, поки з нього не випарується майже вся рідина, потім солимо і перчимо його за смаком, знімаємо сковороду з вогню.
каннеллоні з фаршем в духовці - фото крок 3
Далі ми наливаємо в каструльку томатний соус і доводимо його до кипіння. Додаємо в соус чебрець, розмарин, вустерский соус, базилік і орегано. Перемішуємо все, прогреваем соус пару хвилин на повільному вогні і прибираємо з плити.
каннеллоні з фаршем в духовці - фото крок 4
Каннеллоні відварюємо до повної готовності відповідно до інструкцій на упаковці, головне в нашій справі не переварити їх.
каннеллоні з фаршем в духовці - фото крок 5
Після цього відкидаємо каннеллони на друшляк.
каннеллоні з фаршем в духовці - фото крок 6
Коли паста буде повністю суха, ми наповнюємо кожну трубочку приготовленої з фаршу начинкою.
каннеллоні з фаршем в духовці - фото крок 7
Викладаємо нафаршировані каннеллони на деко або в форму (змащену маслом).
каннеллоні з фаршем в духовці - фото крок 8
Зверху поливаємо каннеллони томатним соусом і посипаємо їх тертим пармезаном. Накриваємо деко фольгою і ставимо його в розігріту до 180 градусів духовку. Запікаємо страву пів години, потім прибираємо фольгу і готуємо його ще 5 хвилин без фольги.
каннеллоні з фаршем в духовці - фото крок 9
Приємного всім апетиту!

Схожі рецепти