Каннеллоні з фаршем під соусом бешамель
(покроковий рецепт з фото)
Італійська кухня приваблює своєю пікантність і неймовірними смаковими поєднаннями. Пропоную приготувати каннеллони з фаршем і томатами під ніжним соусом бешамель. Виходить дуже смачно!
Перед вами - простий рецепт приготування каннеллони з фаршем під соусом бешамель. Для початок потрібно обсмажити фарш, потім обсмажується цибуля з часником і томатами. Перемішуємо фарш, томати, цибуля і часник, посолити і поперчити за смаком. Окремо варимо соус бешамель. Наповнюємо каннеллоні начинкою і перекладаємо їх у формі для запікання. Заливаємо соусом і запікаємо в духовці 25 хвилин. Після чого присипаємо тертим сиром і готуємо ще 10 хвилин. Хай щастить!
- Каннеллоні - 250 грам
- Фарш - 600 грам
- Помідори - 4 штуки
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Часник - 4 зубчики
- Сир твердий - 200 грам
- Масло рослинне - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
- Вершкове масло - 60 грам
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Молоко - 1 літр
Розігріваємо сковороду, вливаємо в неї 3-4 ст.Л. Води і кладемо фарш. Помішуючи, готуємо, поки не випарується вода, а фарш не поміняє свій колір. Перекладаємо фарш в тарілку.
Розігріваємо в сковороді олію. Обсмажуємо на ньому подрібнену цибулю з часником. Через 10 хвилин додаємо дрібно порізані помідори без шкірки, тушкуємо ще 10 хвилин, постійно помішуючи.
Перекладаємо помідори з цибулею і часником до фаршу. Додаємо сіль і перець за смаком, ретельно перемішуємо.
Розтопіть в сковороді вершкове масло і засипте борошно. Помішуючи, обсмажуємо 2 хвилини.
Тонкою цівкою вливаємо молоко. Помішуючи, доводимо до кипіння. Зменшуємо вогонь і варимо до загустіння. Сіль за смаком.
Наповнюємо начинкою каннеллони.
Акуратно складаємо каннеллони в форму для запікання. Заливаємо соусом бешамель.
Відправляємо блюдо в духовку і запікаємо 25 хвилин, температура 200 градусів. З плином часу, присипаємо трубочки тертим сиром і запікаємо ще 10 хвилин.
Смачного!