Рецепт Каннеллоні з грибами фото

Каннеллоні з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Макарони
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , Романтична вечеря , Святковий обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Для цієї страви підійдуть будь-які гриби, як свіжі, так і заморожені, ну а оскільки через пару місяців почнеться грибний сезон, то раджу вам заморозити їх багато, щоб потім готувати каннеллони.

Опис приготування:

Минула осінь було багата на гриби, тому протягом майже цілого року я готувала різні смаколики з ними і з задоволенням поділюся з вами одним з таких рецептів. Сьогодні я хочу розповісти вам, як зробити каннеллони з грибами - відмінне блюдо для сімейної вечері або навіть для романтичного вечора. Тут я використовувала відразу три види грибів, але ви, звичайно, можете зупинитися на якомусь одному, наприклад, покласти в начинку тільки печериці, адже ці гриби завжди можна знайти в магазині. Ну а що стосується самого блюда, то хочу сказати ось що: незважаючи на простоту приготування, смак у цих макаронів відмінний, впевнена, він вам сподобається, і цей рецепт приготування каннеллони з грибами ще не раз стане в нагоді вам.

  • Каннеллоні - 6 штук
  • Білі гриби - 50 грам (відварені і заморожені )
  • Печериці - 100 грам
  • Опеньки - 50 грам (свіжозаморожені )
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Пармезан - 80 грам
  • Вершки 20% - 0, 5 склянки
  • Листя базиліка - 8-10 штук
  • Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
  • Перець чорний мелений - - За смаком
  • Сіль - - За смаком
каннеллоні з грибами - фото крок 1
Для початку размораживаем опеньки, промиваємо їх під холодною водою і віджимають, щоб прибрати зайву вологу.
каннеллоні з грибами - фото крок 2
Те ж саме робимо з білими грибами. У мене вони вже були попередньо відварені, так що зараз їх варити додатково не потрібно.
каннеллоні з грибами - фото крок 3
Печериці так само миємо й нарізаємо на пластинки.
каннеллоні з грибами - фото крок 4
Подрібнюємо розморожені опеньки.
каннеллоні з грибами - фото крок 5
І білі гриби.
каннеллоні з грибами - фото крок 6
У сковороду наливаємо 2 столові ложки оливкової олії і викладаємо печериці, обсмажуємо їх до випарювання вологи.
каннеллоні з грибами - фото крок 7
Потім додаємо опеньки, продовжуємо смажити все разом.
каннеллоні з грибами - фото крок 8
Нарізаємо цибулю на невеликі кубики.
каннеллоні з грибами - фото крок 9
Викладаємо його на сковороду і смажимо все 2-3 хвилини.
каннеллоні з грибами - фото крок 10
Додаємо білі гриби, солимо і перчимо все, перемішуємо, смажимо ще 2-3 хвилини.
каннеллоні з грибами - фото крок 11
Каннеллоні ставимо варитися в середині приготування. Готуємо їх відповідно до інструкції на упаковці, воду солимо і додаємо трохи оливкової олії (0, 5 столової ложки).
каннеллоні з грибами - фото крок 12
На сковороду з грибами вливаємо вершки, перемішуємо все і тушкуємо на повільному вогні.
каннеллоні з грибами - фото крок 13
Коли соус з вершків почне загусати, викладаємо на сковороду подрібнені листя базиліка, готуємо 1-2 хвилини.
каннеллоні з грибами - фото крок 14
Готові каннеллони відкидаємо на друшляк, а коли вони трохи охолонуть, фаршируємо їх начинкою з грибів. Викладаємо фаршировані макарони в форму для запікання.
каннеллоні з грибами - фото крок 15
Посипаємо їх тертим на крупній тертці пармезаном.
каннеллоні з грибами - фото крок 16
Відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 5-10 хвилин. Ось тепер це відмінне блюдо готове, і його можна подавати до столу. Смачного!

Схожі рецепти