Каннеллоні з грибами 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Для цієї страви підійдуть будь-які гриби, як свіжі, так і заморожені, ну а оскільки через пару місяців почнеться грибний сезон, то раджу вам заморозити їх багато, щоб потім готувати каннеллони.
Минула осінь було багата на гриби, тому протягом майже цілого року я готувала різні смаколики з ними і з задоволенням поділюся з вами одним з таких рецептів. Сьогодні я хочу розповісти вам, як зробити каннеллони з грибами - відмінне блюдо для сімейної вечері або навіть для романтичного вечора. Тут я використовувала відразу три види грибів, але ви, звичайно, можете зупинитися на якомусь одному, наприклад, покласти в начинку тільки печериці, адже ці гриби завжди можна знайти в магазині. Ну а що стосується самого блюда, то хочу сказати ось що: незважаючи на простоту приготування, смак у цих макаронів відмінний, впевнена, він вам сподобається, і цей рецепт приготування каннеллони з грибами ще не раз стане в нагоді вам.
- Каннеллоні - 6 штук
 - Білі гриби - 50 грам (відварені і заморожені )
 - Печериці - 100 грам
 - Опеньки - 50 грам (свіжозаморожені )
 - Цибуля ріпчаста - 1 штука
 - Пармезан - 80 грам
 - Вершки 20% - 0, 5 склянки
 - Листя базиліка - 8-10 штук
 - Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
 - Перець чорний мелений - - За смаком
 - Сіль - - За смаком
 















