Каннеллоні з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Для цієї страви підійдуть будь-які гриби, як свіжі, так і заморожені, ну а оскільки через пару місяців почнеться грибний сезон, то раджу вам заморозити їх багато, щоб потім готувати каннеллони.
Минула осінь було багата на гриби, тому протягом майже цілого року я готувала різні смаколики з ними і з задоволенням поділюся з вами одним з таких рецептів. Сьогодні я хочу розповісти вам, як зробити каннеллони з грибами - відмінне блюдо для сімейної вечері або навіть для романтичного вечора. Тут я використовувала відразу три види грибів, але ви, звичайно, можете зупинитися на якомусь одному, наприклад, покласти в начинку тільки печериці, адже ці гриби завжди можна знайти в магазині. Ну а що стосується самого блюда, то хочу сказати ось що: незважаючи на простоту приготування, смак у цих макаронів відмінний, впевнена, він вам сподобається, і цей рецепт приготування каннеллони з грибами ще не раз стане в нагоді вам.
- Каннеллоні - 6 штук
- Білі гриби - 50 грам (відварені і заморожені )
- Печериці - 100 грам
- Опеньки - 50 грам (свіжозаморожені )
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Пармезан - 80 грам
- Вершки 20% - 0, 5 склянки
- Листя базиліка - 8-10 штук
- Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
- Перець чорний мелений - - За смаком
- Сіль - - За смаком