Каннеллоні під томатним соусом
(покроковий рецепт з фото)
Каннелони - традиційні італійські трубочки-макарони, які готують з різними начинками. Пропоную чудовий рецепт фаршированих сирною начинкою каннелоні під пікантним томатним соусом!
Даний рецепт максимально наближений до класичного варіанту, як приготувати каннеллони під томатним соусом. Мультиварка дозволяє заощадити ваш час, довго стояти біля плити не доведеться, так що рекомендую готувати саме в ній. Гарячі каннелоні відразу ж подаються на стіл, адже відчути справжній смак страви можна лише в той момент, поки ніжна сирна начинка знаходиться в розплавленому стані. Хай щастить!
- Каннелони - 150 грам
- Сир твердий - 100 грам
- Часник - 3 зубчики
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Перець болгарський - 1 штука
- Томатна паста - 150 грам
- Сіль - 1 За смаком
- Масло рослинне - 1 За смаком
Вливаємо в чашу мультиварки рослинне масло. Включаємо режим "випічка" з 30 хвилин. Додаємо подрібнену цибулю, обсмажуємо його до прозорості.
Перець очищаємо від насіння і нарізаємо квадратиками. Додаємо до цибулі, готуємо ще 10 хвилин.
Додаємо томатну пасту, сіль і воду (200 мл.).
Перемішуємо і готуємо до закінчення програми "випічка" .
Тепер потрібно подрібнити приготований томатний соус. Для цього можете скористатися занурювальним або звичайним блендером, але для початку остудіть соус. Якщо будете використовувати занурювальний блендер, краще перелийте соус в окрему ємність.
Приготуємо начинку для каннеллони. Трьом на дрібній тертці сир і часник, додаємо майонез і перемішуємо.
Акуратно фаршируємо каннелоні приготовленої сирною начинкою.
Викладаємо каннелоні в гарячий соус, бажано викласти в один ряд. Соус повинен повністю покривати макаронні вироби.
Присипаємо залишками тертого сиру і закриваємо кришку. Готуємо в режимі "випічка" 40 хвилин.
Смачного!