Каннеллоні під томатним соусом
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Каннелони - традиційні італійські трубочки-макарони, які готують з різними начинками. Пропоную чудовий рецепт фаршированих сирною начинкою каннелоні під пікантним томатним соусом!
Опис приготування:
Даний рецепт максимально наближений до класичного варіанту, як приготувати каннеллони під томатним соусом. Мультиварка дозволяє заощадити ваш час, довго стояти біля плити не доведеться, так що рекомендую готувати саме в ній. Гарячі каннелоні відразу ж подаються на стіл, адже відчути справжній смак страви можна лише в той момент, поки ніжна сирна начинка знаходиться в розплавленому стані. Хай щастить!
- Каннелони - 150 грам
- Сир твердий - 100 грам
- Часник - 3 зубчики
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Перець болгарський - 1 штука
- Томатна паста - 150 грам
- Сіль - 1 За смаком
- Масло рослинне - 1 За смаком
Вливаємо в чашу мультиварки рослинне масло. Включаємо режим"Випічка" з 30 хвилин. Додаємо подрібнену цибулю, обсмажуємо його до прозорості.
Перець очищаємо від насіння і нарізаємо квадратиками. Додаємо до цибулі, готуємо ще 10 хвилин.
Додаємо томатну пасту, сіль і воду (200 мл.).
Перемішуємо і готуємо до закінчення програми"Випічка" .
Тепер потрібно подрібнити приготований томатний соус. Для цього можете скористатися занурювальним або звичайним блендером, але для початку остудіть соус. Якщо будете використовувати занурювальний блендер, краще перелийте соус в окрему ємність.
Приготуємо начинку для каннеллони. Трьом на дрібній тертці сир і часник, додаємо майонез і перемішуємо.
Акуратно фаршируємо каннелоні приготовленої сирною начинкою.
Викладаємо каннелоні в гарячий соус, бажано викласти в один ряд. Соус повинен повністю покривати макаронні вироби.
Присипаємо залишками тертого сиру і закриваємо кришку. Готуємо в режимі"Випічка" 40 хвилин.
Смачного!